Problém s hľadaním práce v Nitre

ptck
13. jún 2023

Dobrý deň už som zúfalá ozaj sa v Nitre nedá nájsť žiadna solídna práca kde budú voľné vikendy.Nemám vôbec dobré spoje cez týždeň nie to ešte cez víkend.Neviete niekto o niečom všetky pracovné portály mam už prezreté od hora dole.Ďakujem

77katarina
13. jún 2023

@ptck Držím palce. V Nitre je to bohužiaľ beznádejné, viem o čom píšem. Ja som tak v prvej vlne korony prišla po 24 rokoch o prácu a zostala trčať na úrade práce 10 mesiacov. Potom po známosti som zohnala prácu, ale tiež robím každý druhý víkend. Je to práca pod moju úroveň a hlavne vzdelanie, ale čo už som vďačná aj za túto prácu. V Nitre si človek nemôže vyskakovať, čo sa týka práce.... Ach jaj 😫😭

ptck
autor
13. jún 2023

@77katarina no je to tu katastrofa a Zlaté Moravce ešte horšie ja som na úrade práce už 7 mesiacov a už som naozaj bez nádeje

martul
13. jún 2023

@ptck škola? maturita? VŠ? v akom obore?

martul
13. jún 2023

@77katarina akú máš školu, v čom si pracovala?

1lucinka123
13. jún 2023

@ptck aj ja práve hľadám prácu v Nitre kde budú voľné víkendy a nič 😕

xnatalkax
13. jún 2023

@ptck aj ja hladam v nitre tiez

lienka9
13. jún 2023

@ptck moja svokra robi v nitre v call centre,nedaleko od autobusovej stanice.stale hladaju ludi.ak chces napis ss a mozem ti posunut kontakt

missviolet
13. jún 2023

v Nitre som si robotu nikdy nenasla, ani v 2017, ani v 2019... takze vzdy skoncit v bratislavskej firme, ale na home office nastastie

77katarina
13. jún 2023

@martul Maturita, stredná škola ekonomického zamerania, po škole som pracovala v kancelárii a potom vyše 21 rokov v obchode, ale nerobila som predavačku, aj keď som občas chodila do pokladne a aj vykladať tovar, keď bolo veľa ľudí a nemal kto pracovať, .... to čo teraz robím je moje tretie zamestnania práca otras pod moju úroveň, ale už som sa s tým dočasne zamierila,ale s platom nie.

77katarina
13. jún 2023

@lienka9 Asi je to super práca keď stále niekoho hľadajú 😉 A pracovná doba je tam aká ? Ďakujem

lienka9
13. jún 2023

@77katarina je to fajn praca,sama som ju niekolko rokov robila.zial ludom sa nechce robit a hladaju len vyhovorky.to je problem ;) ona chodi normalne na 8,5h.od 8 do 16.30 Po-Pia.

vamajka
13. jún 2023

@77katarina so strednou skolou s maturitou moc vyskakovat nemozes, takze neviem si predstavit aka praca moze byt pod tvoju uroven, ked v dnesnej dobe aj podaktori vysokoskolaci robia vo vyrobe

77katarina
14. jún 2023

@vamajka ok v poriadku, čakala som takýto koment, skôr som myslela mzdu ako náplň práce. Vo výrobe to nie je. A túto prácu robím dočasne kvôli pracovnej dobe, aby som mohla byť a venovať sa dieťaťu ako slobodná matka bez cudzej pomoci.....

77katarina
14. jún 2023

@lienka9 Pracovná doba je fajn, ale nie pre mňa s malým dieťaťom. Ja môžem Max do 16 hod.

jajka2407
15. jún 2023

pripajam sa k tym zufalym...ja som uz 9 mesiacov tiez na ÚP...dve deti v skolke, kazdu chvilu chore a muz robi na 3 zmeny...cize mozem len na jednu

anonymgirlsk
18. jún 2024

@ptck Tiež mám problém nájsť si tu v NR brigádu alebo aj trvalú prácu. Od kedy som na SOŠ vet NR tak každé leto som mala tam brigádu, ale len na 4 hodiny lebo inú mimo školy som nenašla. Teraz začiatkom júna som zmaturovala a hľadám robotu, ale neviem si najsť. Aj reagujem na ponuky, ale od nikiaľ sa mi neozývajú. A mama mi ešte pi*uje jaká som lenivá a jak nič nerobím. Všetko si predstavuje jednoducho, že je také jednoduché si nájsť robotu, keď pritom neni. Aj bývalé spolužiačky zo školy mali brigádu dokonca aj v chovoprodukte v Super Zoo v Leviciach a tu v NR, keď som sa pýtala na robotu mi zadreli, že musím mať VŠ v chovprodukte za predavačku a to platí všade kde som sa pýtala. Takže asi si nenajdem robotu.