Prečalúnenie gauča - Nitra

frida1990
2. nov 2024

Ahojte, riešili ste niekto prečalúnenie (výmenu látky) tak, že by prišli k vám domov a prečalúnili by vám gauč doma? My máme riadne veľký gauč a neviem si predstaviť ho rozmontovať a niekam teperiť. Gauč je inak dobrý, nechceme ho meniť, len látku by som dala rada vymeniť. Nepoznáte niekoho šikovného na toto?

memma
2. nov 2024

@frida1990 my sme dávali precalunit gauc, ale v KE. Máme veľký gauc 5x4x3 m + taburetka. My sme dávali kozu aj predtým sme mali kožu. Pôvodne sme chceli nový, ale v takom rozmere stali od 13000 eur. Sme veľmi.i spokojní, dávali sme ho precalunit minuly rok pred vianocami, ale riešili sme to od jari. Naš máme 16 rokov a nie je vysedeny. Teraz vyzerá ako novy

frida1990
autor
2. nov 2024

@memma super, a museli ste ten gauč doniesť k čaluníkovi, alebo ako to prebiehalo?

zmrzlinka8
2. nov 2024

@memma prosím ťa, aká to je firma? tiež potrebujem. prečalúnili to u vás doma teda?

memma
8. nov 2024

@zmrzlinka8 nie máme znameho stolara s veľkým autom. Ten nám pomohol s prevozom gauca. Trvalo im to týždeň. Firma už neviem . Ale obvolala som všetky co som nasla. Manžel si tiež nepamätá