Ahojte, máte niekto skúsenosť s prácou v JLR? Či už vo výrobe na smeny, alebo ako THP pracovník ? Zaujíma ma pracovná atmosféra, kolektív.. Teraz som čítala inzerát rôzne bonusy, odmeny, relax centrum.. máte čas a možnosť to reálne využívať? Uvažujem o zmene prace..Ďakujem.
@doriiis To mi je jasné.. Nechcem prácu medzi srbmi ako posledný článok..
Nechápem ....aký posledný článok? Srbi sú úplne v poriadku.Su to takí istí ľudia ako Slováci.A mám pocit,že medzi Slovákmi sa nájde viac debilov ako medzi srbmi.
@doriiis pracuješ tam?
Pracujem v inej automobilke ale v rámci fachu viem aj o JLR veľa.Aj my máme srbov,Ukrajinci,indov,atd
Poznám ľudí čo sú v JLR spokojní,nadmieru spokojní,ale aj takých,čo odtiaľ odišli,alebo ich prepustili.Je to,ako v každej inej automobilke
@doriiis Aj ja poznám aj spokojných, obyčajne dobre sa uplatnia ak majú aj školu z oblasti strojárstvo, elektro.
@petronelag ....samozrejme,máme akútny nedostatok kvalifikovaných ľudí.Ja som tiež spokojná v tej svojej automobilke
Priateľ tam robí už 5 rokov. Ja mám nervy lebo robí ranná/poobedna/nocna. Ma 5 dni dovolenky ostatné mu berú cez leto a cez Vianoce. Takže keď chceme ísť niekam a zobrat si voľno je stym dobrý problém. Takže ja budem šťastná keď stade raz odíde.
Na Facebooku je skupina JRL zamestnanci. Neviem presne ako sa volá, ale nájdeš.
V automobilke sa nedá čakať nejaký ,,stály" kolektív.Je tam obrovská fluktuacia pracovnej sily a na tých úsekoch,kde je ,, najlepšie" a sú vybudované nejaké teamy si len tak medzi seba cudzieho nepustia.
Veľmi veľa záleží od pozície akú vychytis a od nadriadených