Práca v JLR v Nitre

1. jan 2023

Zienky pracuje niektorej manzel v tejto firme? Muz rozmysla ze sem pojde nakolko sa stahujeme a mal by to kusok do prace. Je tam tazka praca alebo ako to tam funguje?

cukruska1920
3. jan 2023

Môj muž tam pracuje..on je spokojný...pokiaľ je človek lenivý nepáči sa mu nikde..tam treba makat

katrin69
17. feb 2023

Musí sa pripraviť na tri smeny... Ale za to platovo je to fajn a aj iné benefity sú dobré.

sofinka1301
17. apr 2023

@katrin69
@cukruska1920 ahojte, ja som teraz objavila pracu cez vikennd a premyslam ze by som to skusila. Neviem teda ci by sa dalo s nimi dohodnut aj na tom ze by som chodila len na ranne kedze mam doma male dieta no skusim sa popytat a uvidim. 😊 Popravde ked som citala tie komentare a recenzie tak mam celkom aj strach ale ked nevyskusam tak nezistim 😁

cukruska1920
17. apr 2023

@sofinka1301 to sa nikdy nerozhoduj podľa toho kto čo napíše...musíš skúsiť a zistiť sama...

sofinka1301
18. apr 2023

@cukruska1920 ano, viem 😂zatvorila som to najskor ze kaslem na to ale pootom som sa vratila na stranku a rozhodla som ze to skusimm. Viem ze vsade sa nieco vzdy najde a ludia nikdy nebudu vsade spokojny.

katrin69
18. apr 2023

@sofinka1301 Mám doma dve deti a čo som bola na Karierainfo na agrokomplexe, tak nerobia výnimky na jednu smenu. Ani firma, ktorá spolupracuje s Jaguarom - Syncreon. To ma "slušne" odpinkali, že sa aj na takú (pre nich) blbosť pýtam...
Ach, nemám na takéto firmy slov. Ja chápem, že inak sa to nedá, ale aby fungovala takto každá jedna firma? Nepretržitá prevádzka, zdrať ľudí a nech ich deti sa naučia samostatnosti od ich 3rokov... To už je choré...

sofinka1301
18. apr 2023

@katrin69 ach je to smutne ze nechcu vyhoviet ☹️mamicky na rodicaku by aj pracovali keby im dajú firmy tu možnosť 😑a trosku sa prisposobilo všetko

cukruska1920
18. apr 2023

@katrin69
@sofinka1301 jaguár ide otvárať víkendové smeny ktoré sú práve pre matky čo nemôžu robiť na smeny alebo cez týždeň ..skuste sa informovať...

sofinka1301
19. apr 2023

@cukruska1920 ano skusila, tam som to mala aj v plane.. No zial bez uspechu. Kedze mam male dieta pri ktorom musím byt v noci doma tak som sa opytala ci by sa dalo v sobotu a v nedelu odpracovať ranne a zial neda takze mam smolu

katrin69
20. apr 2023

@cukruska1920 🙂 Sú to rovnako 12hodinovky. A ja som 24hodinová mama... No už prácu som si našla, ale vďaka 😉