Zienky pracuje niektorej manzel v tejto firme? Muz rozmysla ze sem pojde nakolko sa stahujeme a mal by to kusok do prace. Je tam tazka praca alebo ako to tam funguje?
Musí sa pripraviť na tri smeny... Ale za to platovo je to fajn a aj iné benefity sú dobré.
@katrin69
@cukruska1920 ahojte, ja som teraz objavila pracu cez vikennd a premyslam ze by som to skusila. Neviem teda ci by sa dalo s nimi dohodnut aj na tom ze by som chodila len na ranne kedze mam doma male dieta no skusim sa popytat a uvidim. 😊 Popravde ked som citala tie komentare a recenzie tak mam celkom aj strach ale ked nevyskusam tak nezistim 😁
@sofinka1301 to sa nikdy nerozhoduj podľa toho kto čo napíše...musíš skúsiť a zistiť sama...
@cukruska1920 ano, viem 😂zatvorila som to najskor ze kaslem na to ale pootom som sa vratila na stranku a rozhodla som ze to skusimm. Viem ze vsade sa nieco vzdy najde a ludia nikdy nebudu vsade spokojny.
@sofinka1301 Mám doma dve deti a čo som bola na Karierainfo na agrokomplexe, tak nerobia výnimky na jednu smenu. Ani firma, ktorá spolupracuje s Jaguarom - Syncreon. To ma "slušne" odpinkali, že sa aj na takú (pre nich) blbosť pýtam...
Ach, nemám na takéto firmy slov. Ja chápem, že inak sa to nedá, ale aby fungovala takto každá jedna firma? Nepretržitá prevádzka, zdrať ľudí a nech ich deti sa naučia samostatnosti od ich 3rokov... To už je choré...
@katrin69 ach je to smutne ze nechcu vyhoviet ☹️mamicky na rodicaku by aj pracovali keby im dajú firmy tu možnosť 😑a trosku sa prisposobilo všetko
@katrin69
@sofinka1301 jaguár ide otvárať víkendové smeny ktoré sú práve pre matky čo nemôžu robiť na smeny alebo cez týždeň ..skuste sa informovať...
@cukruska1920 ano skusila, tam som to mala aj v plane.. No zial bez uspechu. Kedze mam male dieta pri ktorom musím byt v noci doma tak som sa opytala ci by sa dalo v sobotu a v nedelu odpracovať ranne a zial neda takze mam smolu
@cukruska1920 🙂 Sú to rovnako 12hodinovky. A ja som 24hodinová mama... No už prácu som si našla, ale vďaka 😉
Môj muž tam pracuje..on je spokojný...pokiaľ je človek lenivý nepáči sa mu nikde..tam treba makat