Ahojte,hladam niekoho kto by mi spravil poschodovy cheesecake😬...ak je to teda aj mozne spravit🙈...pripadne mi odporucte niekoho kto robi dobre cheesecake-y,cokopohariky a aj mini pavlovky, ďakujem 😊
@kkovacovak da sa len sa to moc nevidi
@miadi toto ale nie je cheesecake. To je nejaký nepečený koláč. Taký samozrejme spraviť ide.
@kkovacovak je to cheesecake nepeceny
Neviem o nikom, ale nevidim v tom ziadny problem
@miadi no ja beriem ten klasicky originál cheesecake. Preto píšem že ten nie. Ale neviem čo má teda autorka na mysli.
@kkovacovak a preco by nemohol byt?
@petulda333 originál cheesecake je veľmi ťažký a zároveň krehký a vlhký. Ak je pripravený správne a nie je vysušený mohol by sa pod ťarchou druhého poschodia prepadnúť. Aj keby tam bola výstuž. Už len samotná manipulácia s druhým poschodím by bola náročná. Maximálne si viem predstaviť že by bola v spodnej vrstve nejaká veľká diera v ktorej by bola vložená hrubá výstuž na viacerých miestach aby to celé nespadlo. Nepečený je ľahší preto by to bolo reálnejšie. Alebo potom kombinácia dole pečený a hore nepečený
@kkovacovak viem aky ma byt, robim ho, ale myslim, ze pokial bude vhodne zvolena vystuz, tak to bude v poriadku. Samozrejme vela poschodi nie
@petulda333 skôr je to taky risk pre danú cukrárku. Ja by som sa bála či to prežije bez ujmy prevoz. Istota je spraviť dva a poriadne 😄
@kkovacovak ja to asi skusim 😀 teda upeciem nam doma 2 a skusim ich dat na seba. Som zvedava
@petulda333 hah aj Ja som si vravela ze to skusim no niekedy inokedy lebo teraz mam ciel schudnut 5kg za 2t a nie pribrat kg z cheesecake lebo u nas doma ho jem len Ja 🤣 ja mam taky recept kde ide dost vela vajec tak si viem predstavit zeby to udrzalo
@petulda333 ja si hlavne myslím že cheesecake je dokonalý tak ako je a niektoré veci by mali zostať zachované 🙂 asi viem čo upečiem najbližšie 😄
@miadi 😁😁 aj ja chudnem. No mozes sa podelit o recept, ak to nie je tajne. Rada skusim
@kkovacovak to je pravda ❤️
@petulda333 Jasne nie je tajny mam ho v albume (len nerobim bath davam tam len vodu v extra plechu zvykne prasknut ale to zakryjem cim sa da 😃
@miadi vdaka. Vyskusam cez vikend ❤️
@petulda333 Dik za 💙 potom daj vediet ako to dopadlo ci sa podaril poschodovy . Drzim palce😀
Baby,ďakujem Vám,nebudem vymýšľať a teda budú dva klasické cheesecake-y a nebudem robiť žiadnej cukrárke starosti....teraz mi len prosím poraďte nejaku takú čo robí dobré, chutné a šťavnaté.... ďakujem 😊
@cuculiatko88 skus na FB diankine maškrty
@giowana17 kaslem nato,nebudem vymyslat,budu dva klasicke a je 😁😁😁
@cuculiatko88 obávam sa že poschodový cheesecake sa spraviť nedá. Maximálne dať niečo nepečené naň to si ešte viem predstaviť.