Dobrý den, aké máte skúsenosti s pôrodnicou v Nitre? Pomaly už rozmýšľam nad tým kam ísť rodiť, a neviem sa rozhodnúť či ísť do bližšej nemocnice v Leviciach, alebo do Nitry ktorá je ďalej. Máte niekto skúsenosti, že to viete porovnať ? Väčšina ľudí mi povie že načo vymýšľam, ale rada by som si vybrala lepšiu variantu, a Nitra ako mesto je vyspelejšie, ale zároveň netuším či aj porodnica je na lepšej úrovni.
Ja som rodila v Nitre 🙂 bola som spokojná až na jednu sestričku ale to sa vždy niekde nájde ,, super múdra ,,sestrička . Ale s prístupom a vybavením som bola spokojná
tu je ta skupinka
https://www.modrykonik.sk/group/6490/
Ďakujem, pozriem teda skupinu 🙂
Ajoj. Ja som rodila prvé dve deti v Nitre 2017 anl 2020. Prvý porod bol skvelý preto som sem šla aj druhýkrát. Druhý pôrod bol tiež dobrý, avšak pani doktorka pochybila keď najprv vo mne zabudla tamponáž a následne ak kus placenty... Už v pôrodnici som vedela, že niečo nie je ok a tak som ich opakovane žiadala o vyšetrenie, toho som sa však nedočkala. Pustili ma domov. Po ďalšom týždni silného krvácania a bolesti spm navštívila svojho gynekológa a bol zhrozený, že mamzle vyčistili a poslali tak domov. Že som mohla vykrvacat alebo dostať otravu. Našťastie sme to spolu doriešili ak keď to bol niekoľko mesačný boj. Tretie dieťatko som teraz 10 porodila v Nových Zámkoch a teda neporovnateľne. Úžasná lekarka aj sestry nie len pri pôrode ale aj počas celeho pobytu. ❤️❤️👌
V žiadnom prípade nieeee Nitra, zlá skúsenosť, radšej Nové Zamky
Ja som rodila v juli 2021 a bola som spokojna
Ahojte je tu niekto kto nedávno rodil v Nitre som prvorpdicka a počula som aj zle aj dobre recenzie poprípade viete poradiť porodnika a skúseností so zazmluvnenim porodnika?
skuste popozerat skupinky, urcite je tu aj porodnica Nitra, tam sa skor docitate info a skusenosti z porodov a aktualne info