Dobrý deň, idem sem s dvomi otázkami 😊 Je to moje prvé tehotenstvo a bohužiaľ plánovaná sekcia. Aké máte skúsenosti so sekciou v pôrodnici v Nitre? A ďalšia otázka, ktorou ma svokra “zožiera” - podávali ste niečo (fľaša, káva, dezert) sestričkám počas pobytu v nemocnici? Ja si myslím, že je to ich práca, za ktorú sú platené 🤷♀️ Ale svokra stále tlačí, že im treba niečo dať. Aj tak si spravím samozrejme po svojom, len ma zaujíma, či niekto niečo dával.
Ja by som tam už nerodila, malý sa narodil s vrodenou chybou čriev na ktorú sa neprišlo počas tehotenstva (bežne sa to nekontroluje), vracal prúdom zelené, to mi bolo povedané, že sa čistí z pôrodu… a neonatologičky nevedeli ako správne zrentgenovať novorodenca takže tak… dezert som dávala sestričkam na Kramároch, kde mi ho zachránili.
Moj druhorodeny sa tiez narodil s VVCh o ktorej sa nevedelo, praca lekarov odborna, na druhy den prevezeny do Ba , kde prebehla operacia, nastastie teda nic zle ma Nr nemozem povedat
2krat planovana sekcia v Nr, za mna spokojnost, ci uz porod alebo odd.600nedelia, sestrickam som nedavala nic.