Ahojte.Budete niektora rodit v marci v Nitre?
Rodila som 22.12
Ja mám termín 10.marca a rodiť budem v NR
Dobri deň chcem sa spýtať zajtra mam termín pôrodu ked sa nastuje do pôrodnici ci si treba vopred urobiť test na cokovid a ako to teraz na pôrodnici prebieha aby som sa vedľa prichystat
@katkou ano treba PCR test
Ked som rodila normálne v sobotu na ktorí deň prepustia ked je tu taka si tuacia
Ahojte, rodila som teraz v januári v Nr a bola som spokojná. Výber porodnika možný nie je. Rodila som prirodzene, bez epi(v tých najbolestivejsich kontrakciach som ju žiadala, ale jednak už na to bolo asi neskoro a tiež mi povedali, že mi ju nemá ani kto podať, lebo anesteziologov stiahli na covid poschodie. Otec pri porode ani návštevy nie sú možné. Personál väčšinou OK, záleží od služby. Bola som prvorodicka, nechcela som preventívny nastrih čo aj doktorka respektovala - nakoniec som sa trochu roztrhla, ale nič strašné). Malú mi na sále na chvíľu priložili a potom priniesli este umytú, aby mi urobili fotku. Potom ju vzali na novorodenecké na vyhrevnu podlozku, ale este v den porodu mi ju aj doniesli a už som ju mala stále pri sebe. Keby mám rodiť znova, išla by som zas do NR, aj keď sa našli aj negatíva.
@romiebeauty dakujem za odpoved,negativa sa najdu vzdy a vsade,bez toho to nie je.Hlavne som bola zvedava na terajsiu situaciu,ako to tam funguje,ci je dostatok lekarov a pod.Len si neviem predstavit napr.situaciu,ze mam naplanovanu sekciu na urcity den a nahodou sa maly vypyta skor a treba utekat do nemocnice a nema mi kto pichnut spinal lebo anesteziolog je na covid oddeleni....😏
Žienky a môžem sa spýtať ako to tam mali keby bola náhodou mamička covid pozitívna? Ja mam rodiť 17.2. Plánovanou sekciou a pred tým PCR testy a mam s toho dosť strach co ak náhodou budem pozitívna, nemám potuchy co sa potom bude diať.
@lambertha som z nr, termin mam 8.4.,mozno v marci.. Ale v nr velmi rodit nechcem😒