Poraďte mi psychológa v Nitre

30. okt 2023

Poradte mi psychológa v Nitre.S kým ste boli spokojné?
Pozerala som na nete a najlepšie recenzie boli na P.Kluberta aj má voľné termíny v polke novembra.Jedno sedenie píšu že 60 eur stojí.Tym pádom je to asi súkromník keď taký drahy.Ide mi o to aby nikto z okolia o tom nevedel že som vyhľadala takéhoto odborníka.Ani neviem či ísť k chlapovi alebo hľadať ďalej.
Potrebujem sa vyrozprávať poradiť ako ďalej,lebo fakt neviem.
Máme s manželom vážne problémy a už neviem ako to vyriešiť či má význam ostať spolu.Sme ako spolubývajúci,sex sme nemali vyše 2 roka.

jamimo
30. okt 2023

temín v polovici novembra? Však to je super! Niekto nezoženie vôbec, alebo čaká pol roka a viac... A 60 eur? Za odborný prístup sa platí. U notára, zubára, fyzioterapiu, kaderníčku platíš tiež.
Zdravotné poisťovne uhrádzajú psychológom trápnych 20- 25 eur za 1. sedenie. Keď sa tak zamyslíš, VŠ, rôzne výcviky, celoživotné vzdelávanie, prenájom priestoru, vzdelávanie po "pracovnej dobe", kazuistiky, posudky, náročnosť pomáhajúcej profesie... Pracovala by si za 20 eur?
Tvojich 10x 60 € môže byť tvoja najlepšia investícia v tvojom živote. (Koľko € za život minieme na kozmetiku, lapače prachu, rozmary a hlúposti,, bez kt. by sme vedeli žiť, však?)
PS: psychológ nevyrieši tvoj problém v manželstve. Psychológ sprevádza, reflektuje, zrkadlí... Nerozdáva recepty na 100 % život.
Prajem všetko dobré!

pe_mi
30. okt 2023

Ahoj,myslíš že psychológ vyrieši vašu krízu?asi skôr parova terapia,tou cestou by som išla ja.vies,čo ti psychológ akože poradí .n margo toho,aby to nikto nevedel.ved keď to nepovieš ,tak nikto nebude vedieť.teda pokiaľ nie si na nejakej prác.pozicii ,kde si v Nitre známa.

autor
30. okt 2023

@pe_mi Nie nie som známa len nechcem aby sa to dozvedeli ľudia v okolí.By sa na mňa ukazovali prstom že aha henta má problémy že je na hlavu a podobne.
@jamimo Neviem či vyrieši našu krízu,myslela som že psychológ keď ma vypočuje že by ma vedel nasmerovať akým smerom ďalej no neviem či to má vôbec význam

jamimo
30. okt 2023

pozri... psychológ je tu pre ľudí a ich životné problémy, v úplne každej oblasti života. Vzťahy milostné, rodinné, problémy s deťmi, závažné ochorenie v rodine, neplodnosť, syndróm vyhorenia, sexuálny harašment na pracovisku, mobing, bossing, kríza identity, osoby s inou sex. orientáciou, anorexia, bigorexia, tanorexia, látkové, nelátkové závislosti, shopaholizmus, strata dieťaťa, milujúcej osoby, smútková terapia, šikana, nízka sebahodnota, sebauvedomenie, domáce násilie, psychiatrické diagnózy.... Vidíme a stretávame sa s tým denne, MK je toho dôkazom. Možno každý jeden z obyvateľstva by potreboval psychológa 😉
Kto to ešte v roku 2023 nepochopil a ukazuje prstom na osobu ktorá potrebuje pomoc je pre mňa duševný mrzák a pablb....a taký ma nezaujíma. Žiješ pre seba alebo ľudí okolo? Myslíš, že im na tebe záleží? Nie! Možno si si len vsugerovala, že niekto bude na teba ukazovať 🤔
PS: psychológ bude rozoberať s tebou tvoje postoje, vzorce, prijatie, silné stránky, možnosti... On ti nepovie pani rozveďte sa, rozdeľte si majetok a nájdite si milenca 😉

petronelag
30. okt 2023

Klubert má psycholog.ambulanciu na chrenovej, tam pracujú aj ženy-psychologičky, oni sú súkromní, na také poradenie by to mohlo byť dobré, jedna známa tam bola s dieťaťom k posúdeniu ZŤP, tak že Soc.poisťovňa to nechcela uznať a musela ísť k takému psychologovi, ktorí má zmluvu s poisťovňami.

cokoladova_babovka
11. dec 2023

Skús pozrieť aj online poradenstvo. Je toho viac. Ja mávam terapiu online, dohodneme čas kedy mi to vyhovuje. Je to maximálne flexibilné. Aj si vyberieš odborníka podľa toho, ktorý ti sadne.

feeesanda
Odpoveď bola odstránená
Zobraz