Ahojte ,prosím Vás poraďte, kde v Nitre môžem prihlásiť syna na plavanie.Ma 8 rokov a chcela by som aby sa naučil plávať. ĎAKUJEM
Moja chodila v skolke do Delfina, teraz som ju tam prihlasila znova, vsetci z mojho okolia chvalia, tak som zvedava. Pod vodou sa naucila plavat pocas skolky. Teraz v lete sa sama naucila nad vodou, ale nie je to uplne dokonale. Plus to ma vramci rehabky, tak uvidime
@eluska2024 ďakujem❤️
@kristulkamarulka dakujem❤️
@eluska2024 prosim vas aj mi viete povedat ako to tam prebieha?
@katka1323 moji tam zatial slapky nemali, ale ostatnw deti ano, treba uterak a mozu byt aj okuliare aby sa naucili pod vodou. Vojde sa cez vratnicu do arealu skoly, mozte na chodbe pockat deticky, aj im v satni pomoct prezliect.
@eluska2024 ako prebieha tréning, koľko detí je v bazéne na hodine? Kto je vlastne tréner?
@erikams co som bola raz nakuknut, lebo vacsinou cakam na chodbe, bolo tam okolo 8 deti v bazene v tom jednom pruhu, s ktorymi cvicila trenerka
@katka5584 ja som teraz prihlasila decka do terra klubu na zobore,maly bazenik,su styria na instruktora..kolegyna davala na balance plavanie ale tie casy ze utorok o 13tej alebo piatok o 13tej alebo 19tej..dostat deti na plavanie je umenie v rozumnom case