Prosím Vás nemáte skúsenosť s pediatrom v Nitre, ktorý by objednával na čas? Nie len poradne, to tak objednava aj naš súčasný pediater. Ide o to, že mám 3 malé deti, z toho dvojicky dojčatá a keď ochoreli všetky tri naraz, musím čakať do radu s troma malými deťmi z dôvodu, že partner sa z prace nemôže uvoľniť kedykoľvek. Aj pri proste o pomoc v tejto situácii, dr nebol ústretový a jednoducho mam len veriť, že tam nebudem čakať s nimi 1,5 hodiny ako naposledy s dcérou. Čo mi neprekáža, pokial čakám s jedným dieťaťom a keby aj teda len s oboma dvojičkami. To by som nemala problém. Ale keď tam budem sama na tri deti a priestorovo ani čakáreň neumožňuje byť s dvojkocikom kdekoľvek pri sedačkách, tak to je problém. Preto aj keď nerada, lebo prístup dr nám pri liečbe vyhovuje, ale toto bolo pre mňa sklamaním, by som rada našla dr, ktorý vie akceptovať špecifické situaicie alebo jednoducho vie objednať na čas.
Aj Morvayova objednáva na čas, ale neviem,či ešte berie pacientov. 🙂
@bubka28 počas covidu to tak mala, nedávno sme sa o tom bavili, ale v tomto obdobi už nie. Sama sa na to sťažovala, že to bolo omnoho lepšie ako čakať medzi chorými deťmi.
Tak to mal aj môj dr, len to už zmenil, tiež len počas covidu objednával. Čo je škoda, u nás dosť vítaná vec ako som písala vyššie.
Mudr.Zolnova tak berie.
Turoň