Ahojte, vedeli by ste mi prosím odporučiť pediatra v NR, ktorý/ktorá automaticky nepredpisuje antibiotiká, ale skôr sa uberá cestou homeopatik a prírodnou liečbou? Ďakujem veľmi pekne za všetky rady 🙏
povedzete mi o tom ktory automaticky predpise ATB?lebo ja takeho hladam praveze..lezu mk na nervy uz s tym ze su proti ATB aj k ed je to vyslvoene ziadane , ja uz som viac jak lekar poznam vsetky prejavy kedy a co maly potrebuje a keby mam razitko sama si vyliecim dieta najlepsie.n pri tychto amateroch lekaroch dieta tri tyzdne doma a opakujucimi sa infektami /nie nie su to virusove , nakolko som si sama prisla na diagnozu ktoru anni bezni lekari nepoznaju a vsade ma nazyvali tou co si vymyslam a vidim to zas aj na zacinajuchi pediatroch tak tomuto zdravotnictvu u nas zas nedavam velku sancu ani do buducna
Doktorka Gallusova. Vzdy nam kontroluje v karte, kedy deti mali naposledy antibiotika a ak su v stave, kde to este nevyzaduje atb, tak poradi/odporuci volne predajne lieky, co som si vsimla, tak su vacsinou na rastlinnej baze. Samozrejme sme pouceni o tom, ze ak sa stav nezlepsi, skontaktujeme ju opat a atb predpise. Uplne jej doverujem, mnohokrat sme naozaj choroby vylezali bez atb, no na druhej strane vzdy boli atb nasadene ked bolo potrebne.
Čo chceš vyliečiť homeopatikami? Ak raz potrebuje dieťa ATB, tak to potrebuje. Ak si myslíš, že stačí cibuľa s cesnakom, tak načo potrebuješ na to lekára?