Ahojte, prosim na klokocine, dobry pediater co aj berie ked chcem zmeniť deckam? Ďakujem Tiež sa chcem spýtať, mate niekto skúsenosť s Dr Morvayovou a jej drzym vystupovanim? Mam u nej pocit,ze nas vzdy chce rychlo odbiť a nemá ani chuť počúvať odhladnuc od jej odbornosti. Vsade čítam len dobre recenzie ale ja som úplne sklamana z jej prístupu. Naposledy ma s mojimi 2 dievcatami doslova pred dverami poslala prec a to tam nikoho v cakarni nemala,ze nech prideme na druhý deň až na moje naliehanie nám dala termin v rovnaký deň ale o 3 hod neskôr. Toto bola pre mňa posledná šálka. Jej sestrička tiez pôsobí,ze bezi na rovnakej vlne ako Dr, ze chcu len rychlo, rychlo a človek má pocit, ze sa nemôže ani nič spýtať. Mate to niekto podobne?
Ahojte, prosim na klokocine, dobry pediater co aj berie ked chcem zmeniť deckam? Ďakujem
Tiež sa chcem spýtať, mate niekto skúsenosť s Dr Morvayovou a jej drzym vystupovanim? Mam u nej pocit,ze nas vzdy chce rychlo odbiť a nemá ani chuť počúvať odhladnuc od jej odbornosti. Vsade čítam len dobre recenzie ale ja som úplne sklamana z jej prístupu. Naposledy ma s mojimi 2 dievcatami doslova pred dverami poslala prec a to tam nikoho v cakarni nemala,ze nech prideme na druhý deň až na moje naliehanie nám dala termin v rovnaký deň ale o 3 hod neskôr. Toto bola pre mňa posledná šálka. Jej sestrička tiez pôsobí,ze bezi na rovnakej vlne ako Dr, ze chcu len rychlo, rychlo a človek má pocit, ze sa nemôže ani nič spýtať. Mate to niekto podobne?