Oprava kuchynského robota - Nitriansky kraj

otilia16
16. júl 2024

Baby neviete či existuje taká služba že oprava kuchynského robota? Oprava práčky, umývačky viem že je, ale dáva niekto opravovať robota? Nový stál dokopy cca 200 eur, tak dumam či niekto aj opravuje 🤔 najlepšie NR kraj

egonsk
16. júl 2024

@otilia16 niektore znacky je opravit rentabilne, niektore nie. Samozrejme zalezi od toho co treba opravit. Bez znalosti znacky ti tazko niekto odpovie... kazdopadne ano, opravuju sa aj taketo spotrebice.

otilia16
autor
16. júl 2024

@egonsk jedna sa o robota Bosch Mum 4, v podstate funguje,len neviem vytiahnuť metličku 🤷 takže nemôžem vymeniť nadstavce...
Slahala som bielky na penovú tortu a zdá sa mi, že sa to trocha prehrialo a ten plast sa tam ako keby trocha roztopil a prilepil 🤷

egonsk
16. júl 2024

ak sa metlicka zasuva priamo do hnacieho briadela, tak mozno mas nejako poskodene to uchytenie v nom, je to normalne nahradny diel, stoji par eur... vid c.217:
https://www.mamlux.eu/sk/nahradne-diely-bosch/n...

otilia16
autor
17. júl 2024

@egonsk ďakujem 🙂 zrejme to tak bude, teraz musím zohnať niekoho kto by to vedel aj vymeniť 🙂

egonsk
17. júl 2024

@otilia16 sikovny cblap, alebo servis 😁 ... teoreticky v bosch servise by to mohlo stat okolo 50eur s pracou 😉

otilia16
autor
17. júl 2024

@egonsk ten moj je šikovný v inej oblasti 😅 gazdovanie, zvieratá, stavebníctvo to mu ide... Elektronika nie je jeho silná stránka 🤷 pohladam tu v okolí nejaký servis. Ďakujem za pomoc, aspoň viem že ten robot nemusím vyhadzovať, mám nádej že nájdem niekoho kto to spraví 👍