baby ahojte viete mi prosim niektora poradit kde v okoli Nitra, Levice, Zlate Moravce by mi co najrychlejsie dali termin na laparoskopicke odstranenie zlcnika? ake mate skusenosti?
@tinka39 Levice, dr Juhas
@tinka39 Áno máva bolesti.A má 60kg.On sa bojí už aj niečo zjesť. Ja keď som dostala prvý záchvat dva krát denne na pohotovoti na druhý deň som sa išla objednať a dostala som termín za 3 týždne. Ale to už bolo strašne dávno. A bola som pred mesiacom na jednodňovej na zákrok a tam sa chodili objednávať na žlčníky.
@tinka39 Áno platí,ale neviem koľko. To ti verim mňa už aj od suchého rožku chytili bolesti. Na pohotovosti mi hneď zobrali krv či nemám už zápal že to by ma hneď nechali v nemocnici. Moja pomoc do operácie boli Agifen kvapky.Čo sa týka žlčníka tak ako kedy.Mala som asi 4r.dozadu bolesti ako keď som mala žlčník išla som na gastro a mala som piesok v žlčových cestách. Skoro ma porazilo. Ale uľaví sa ti keď ti ho dajú von a nie sú to ani veľké bolesti.
Ja som bola na operácii v Nitre...domov som išla tri dni po operácii..ja som spokojna
@cukruska1920 Aj ja som tak išla v Nr. domov a ani som nevedela že mi niečo robili. Ale sa čaká dlho na termín a autorka chce čo najskôr.
@gaaaa ja som bola ešte v roku 2020 a termín mi dali o mesiac
@cukruska1920 Nebolo to už cez kovid?Ja som necelé tri týždne mala termín a v roku 2021 som bola tiež na operáciu a 2 týždne som čakala.Ale teraz priateľov otec bol pred sviatkami sa objednať a 3 mesiace.
@gaaaa bolo
@tinka39 ukazovák a palec ? By mali byt čisté bez laku a gélových nechtov. Aspoň sa mi tak marí keď som bola ja
Pre mňa najhoršie bolo vyberanie drenaze...to bolo mega nepríjemné...inak bolesti ziadne
@tinka39 Priateľov otec v Nr.čaká na termín 3 mesiace.