Nudím sa, rada pomôžem

maro1995
9. feb 2022

Ahoj. Chcela by som sa socializovať. Som z nitrianskeho kraja. Som mladá žena. Rada Vám žienky buď s niečím pomôžem ak treba nejaká fyzická práca alebo si môžme vyraziť na výlet. Nudím sa, som sama, nemám teraz zamestnanie ani brigádu ani nič, s peniazmi nie je problém mám úspory ale nudím sa a nie som vôbec medzi ľuďmi a na zoznamky už ísť nechcem lebo sa bojím že stretnem zase nejakých nepríjemných ľudí.
Veľmi by mi pomohlo keby som sa cítila uzitocne, v podstate ak treba tak môžeme aj online niečo vymyslieť prípadne ak máte problémy môžem sa na chvíľu stat vašom butlavou vrbou, alebo poradiť, pomôcť.

mamina1419
9. feb 2022

@maro1995 zapoj sa do charity a môžeš chodiť pomáhať. Budeš aj s ľuďmi aj im veľmi pomôžeš.

pribinak
9. feb 2022

@maro1995 veď chod pracovať, nájdi si normálne prácu. Buď najskôr užitočná sama pre seba a v práci sa aj docializujes

maro1995
autor
9. feb 2022

@pribinak Vážim si Váš záujem a snahu poradiť mi, ale dúfala som, že mi napíše niekto kto bude mať záujem o to čo je v texte. 🙂

mikadooo
9. feb 2022

@maro1995 jej to je aké milé🙂. Škoda že nie som z Nitry 👍. Dávam veľký LIKE

caroline_
9. feb 2022

@maro1995 ja som z Cifar a hladam kamosku :D

evica17
9. feb 2022

@mikadooo
@maro1995 mne to tiez pride mile. Ale skoda ze si z daleka, padlo by vhod vyjst si von s niekym napr, alebo tak s detmi sa pohrat

sona96
9. feb 2022

A už si aj zrušila konto na modrom koniku 😂😂

sisa_s
9. feb 2022

@sona96 neviem, co to je za moda teraz na koni...za posledny tyzden asi 3-4 osoby zrusili svoj ucet po tom, co zalozili diskusiu a vyparili sa...o com tu mame debatit potom....