Dievcata, prosim vas neviete ci mozem ist poobede na infekcnu kliniku do Nitry alebo musim ist najprv cez pohotovost? Ide o to ze moj obvodny ma uz 2 tyzdne lieci na anginu, aj ked vobec som nemala vysoke crp, po 2 tyzdnoch som v takom stave ze uz nedokazem kvoli opuchu mandli dostat do seba ziadnu potravinu. Obavam sa ze by to mohlo byt nieco ine...
@e1i lenze on mi nechce urobit ziadne testy proste nic...nemozem mat po 2 tyzdnoch na atb totalne opuchnute mandle a uzliny na celom tele
Bud budes unho trvat nech ta vysetri alebo zmen lekara
@e1i no budem to musiet poriesit ale teraz mam obavu ze aby som nemala nejaky iny virus a preto mi nezaberaju arb
Chod zajtra k dr a trvaj na vysetreniach
Choď normálne na pohotovosť pre dospelých. Na to tá pohotovosť je.
Možno máš mononukleózu.
@koniarova a myslis ze aj tam by mi vedeli nejake testy urobit ci len vseobecny moze?
Možno aj ORL by nebolo odveci. Kamoška tak mala silnú angínu , išla k lekárovi keď už bolo veľmi zle,ten jej predpísal ATB,no kým prišla domov začala sa dusiť. Rýchlo na ORL ,tam ju ihneď hospitalizovali a za 4 dní jej narezavali a vytláčali hnis z mandlí a potom zákrok pri ktorom jej mandle odstránili. Ja som dostala z angíny zápal osrdcovnika.Radim nečakať
@dzescebuly ano presne tohto sa bojim...lenze mne atb nezaberaju vobec uz preto som chcela zobrat tie stery a obvodny ze to nie je potrebne
Bola si?
Ako Ti je?
Preco az poobede ak mas velke problemy. Isla by som hned ale najprv na pohotovost. Idealne vsak zajtra k dr. Ak to trva uz 2t.