Neurochirurgia v Nitre

martina28p
16. mar 2021

Ahojte, prosim vas 25.3 mam v Nitre konzultaciu kvoli vytecenej platnicke v krcnej chrbtici. Neviete mi povedat ako to tam teraz vizera? Sestricka mi to vravela tak rychlo, ze vobec netusim kde su prestahovany... Ono je to stale v tej hlavnej nemocnici?
A dalsia otazocka, aj som citala tu podobne temy... Ale.... Ak mozte skusenosti... Je nutna operacia vzdy pri vytecenej platnicke, alebo sa tomu da nejak inak pomoct? Bojim sa dlhodobej Pnky... Vraj to trva viac ako pol roka... Za kazdy nazor dakujem...

karush
12. apr 2021

@martina28p Ahoj, môžem sa prosím spýtať na momentálnu situáciu? Vyžaduje nemocnica test na covid19? A ako tam vyzerá zhruba taká neurochirurgická konzultácia?

martina28p
autor
12. apr 2021

@karush ahoj, nikto odo mna test nepytal, ani sa nepytali, ci som otestovana, vojdes dnu do nemocky, ides cez nejaku budku s dezinfekciou, nesmie byt s tebou ziaden doprovod... A konzultacia... Tak pozrel papiere, spytal sa čo ma boki, ake mam problemy, potom mi pozeral ruky, testoval stisk a uplna pohoda, hlavne si dost pozeral cd z MR a vela mi ukazoval , vysvetloval... Velmi mily ludia tam... Teraz beru len surne pripady, ja dostanem termim až keď sa mi ozvu a to povedali do konca juna by sa mali ozvat. Tak cakam....

karush
12. apr 2021

@martina28p Ďakujem pekne za info, ja tam mám ísť na operáciu hlavy, ale tiež to nie je akútne, tak som zvedavá, ako sa k tomu postavia.

andy31
24. jan 2022

@martina28p ahoj, môžem poprosiť kontakt k neurochirurgovi, potrebujem tiež konzultáciu. Je potrebné CD alebo stačí výsledok, ktorý prišiel mailom mojej lekárke. Ďakujem.

martina28p
autor
28. jan 2022

@andy31 bolo treba CD

andy31
28. jan 2022

@martina28p ďakujem to je do nemocnice?

karush
28. jan 2022

@andy31 To je do ambulancie, kde prebiehajú konzultácie.

yoxinka
28. jan 2022

Rok stará téma …

martina28p
autor
29. jan 2022

@yoxinka nevadí , pytala cislo tento rok😉

0silvia0
26. apr 2022

@martina28p ako dopadla operacia?

martina28p
autor
26. apr 2022

@0silvia0 dakujem,myslim ze celko dobre,prestali mi trpnut ruky,tak to bolo citeľné hned na druhy den....ale uz je rok po a ruky opäť zacinaju trpnut,ale nie tak casto...akurat neviem dobre hybat krkom,no je to moja chyba,lebo necvicim...musim zacat....ale celkovo sa citim isto lepsie,nelutujem ze som sla....

0silvia0
26. apr 2022

@martina28p tak super, a bola tvoja pnka taka dlha? Ako dlho si marodovala?

martina28p
autor
27. apr 2022

@0silvia0 marodila som 2 mesiace,chcela som ist do prace,aj ked som mala cas este,ale zase mi vraceli,ze keď sa citim dobre,tak ale s rozumom,oni sami povedali,zalezi od povahy prace,niektory idu aj po mesiaci,iny zase marodia aj rok,ako kto asi chce😁

0silvia0
27. apr 2022

@martina28p a v nemocnici si bola ako dlho? A preco si si vybrala Nitru?

martina28p
autor
27. apr 2022

@0silvia0 Nitru na odporucanie,aj Ruzomberok velmi chvalili,ale tam bolo plno,v NR som sa vybavila rychlejsie...a musim povedat,vsetko tam bolo mile,ucili sa tam aj sestričky,ale ochotne a mile, trosku vyklepane ked nas pichali,ale bolo fajn...v utorok ma operovali rano a štvrtok som sla domov,nedrzali nas tam...

0silvia0
27. apr 2022

@martina28p dakujem ti velmi pekne za tvoju ochotu. Mala som konzultaciu s mudr. z nitry, len este rozmyslam nad bratislavou, tu mam blizsie.
A cestu domov si v pohode zvladla? Nemusela si byt nejaka zafixovana?

martina28p
autor
27. apr 2022

@0silvia0 nosila som golier,ale nie dlho...doma bez,len ked som chodila a isla autom, tak cca mesiac...
Nie je zac,rada...