Ahojte, nejaké skúsenosti s cenníkom nadštandardnych izieb v Nitrianskej pôrodnici nemáte? Na internete síce nejaké sumy sú, ale aktualizácia prebehla naposledy v 2018 a neviem či sú stále rovnaké , alebo vďaka Corone zmenené.
@leona1234 35 € na noc majú samostatné, alebo s partnerom na izbe ? Viem, že kedysi mali aj možnosť partnera vtedy bola cena vyššia.
@kristina28515 na 100% sa to dozvies ked tam zavolas po hube ti nedaju
@nika82 tie izby sú vopred rozdelené. Ak ideš rodiť spontánne, tak s tou izbou ani nerátaj.
@kristina28515 ak rodis normálne je to len o šťastí že bude voľná, treba sa hneď na príjme na to pýtať, potom aj na vzdycharni. Ale skôr nebude a cez koronu mali jednu z tých izieb navyše ako izolacku pre prípad pozitívnej mamičky
@kristina28515 ako samostatne, neviem či v Nitre je povolená ďalšia osoba.
VIP izby nie sú o šťastí, ale o známostiach... takže ak na oddelení nemáš známu sestričku, doktora alebo neviem koho tak nemáš šancu.
Na nadštandard v Nitre je "čakačka". Raz z troch pobytov sa mibpodarilo dostať na rad. Ak máš plánovaný ciaársky, treba si ju pýtať v momente, ako vieš dátum. Inak je to hlavne o tom, koľko žien rodí vtedy, keď aj ty a ktorá je najrýchlejšia v pýtaní. Inak, cez "prvú vlnu" sa snažili nechávať na izbách po jednej, takže aj keď som nemala vip izbu, bola som sama a mala kľud.
@kristina28515 Ja dom dnes tiež pozerala. Cena je 35€ na noc.