MUDr. Štefan Kóňa - ortopéd

henrieta2003
6. nov 2022

Dobrý deň, chcem sa spýtať máte skúsenosti s MUDr. Štefanom Kóňom na poliklinike Rázusova. Či je dobrý doktor a či Vám robil aj nejaký zákrok a celkovo skúsenosti s ním. Za každú odpoveď ďakujem. Píšem sem pretože som žiadne recenzie na neho nenašla.

gemerka17
6. nov 2022

@henrieta2003 co tak použiť googlu ? https://lekar.sk/lekar/mudr-stefan-kona recenzii je tu dosť. Lekár ktorý má veľa atestácii a v praxi je to bezchrbtovy babrak. Ambulanciu ani nenavstevuj, výber si iného lekára.

vlaras
20. nov 2022

@henrieta2003 my sme u neho boli so synom, mal bolesti päty a nikde nás nevedeli zobrať hneď. On nám dal termín do týždňa, dokonca v nedeľu. Síce za poplatok 20e, ale syna svedomite vyšetril, poslal nás na rtg, vysvetlil príčinu a liečbu. Ja osobne som bola spokojná, vôbec mi ako babrak nepripadal.
Na porovnanie, s iným problémom sme absolvovali vyšetrenie u MUDr. Bozika na Chrenovej, čakali sme v čakárni od 6:30 3hodiny a pri vyšetrení synovho chrbta ani nevstal od stola, ani sa ho nedotkol. Za mňa bol Koná lepší odborník.

majarumm
6. mar 2024

Poplatok 20e a jediné čo mi povedal, poradil tak mi dal len potvrdený papier , že mám si objednať z internetu 😅

23romino11
12. sep 2024

@henrieta2003 arogantný určite už nikdy v živote.pochybujem že má nejakú dobrú stránku!!!

23romino11
13. sep 2024

@henrieta2003 arogantne hovado

23romino11
13. sep 2024

@majarumm arogantne hovado ani otlak by som mu nenechal operovať!

adkoalauri
13. sep 2024

Mne operoval koleno, meniskus a za mňa spokojnosť

23romino11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vlaras
19. sep 2024

@23romino11 ok, všetci sme pochopili, že ste mali s nim zlú skúsenosť. Nemusíte spamovať fórum, kľudne mu svoj názor zavolajte, napíšte alebo povedzte osobne.

23romino11
25. sep 2024

@vlaras
@vlaras chcel som len varovať ostatných pacientov.mne zistil zničený kĺb.na to sa už nedávajú žiadne injekcie.v lekárni mi pani povedala -povedal vám doktor koľko to bude stáť?máte plnú platbu.krutila hlavou.lekar čo má teraz bude operovať sa pýtal preboha to kto vám predpísal?veď na to už nezaberú tieto injekcie!vyhodili ste zbytočne veľké peniaze! Ako by ste reagovali?a to správanie,dement.

kodiak41
7. okt 2024

Zdravím,,
Keď čítam recenzie musím reagovať...
Koncom augusta som mal úraz vôbec som nevedel chodiť pravé koleno sa úplne zablokovalo. Keď som vychádzal z vane som sa šmykoľ. Navštívil som pána doktora Kóňu prvý krát poslal ma na RTG dal injekciu na odblokovanie a injekciu proti bolesti povedal keď toto nepomôže jedine operácia Išiel som o 5 dní na kontrolu nepomohlo a dal najbližší termín na operáciu ako sa dalo v Leviciach bol to meniskus ale ten úžasný prístup všetkých Dole klobúk pred jeho týmom na čele s pánom doktorom. Aj po operácii kontrolné vyšetrenie všetko super. Chodím ako za starých čias po 1 mesiaci po operácii. Týmto sa chcem všetkým poďakovať za úžasnú prácu. Ja na pána doktora Kóňu nemôžem povedať zlého slova.

gemerka17
7. okt 2024

@kodiak41 nič v zlom, ale postup tohto pseudodoktora bol z čias socializmu z roku 1990. Pri takýchto veciach sa ako prvé robí magnetická rezonancia a až následne sa ide na operáciu. Je to z toho dôvodu, že táto zobrazovacia metóda pekne poskytne obraz o kolene čo sa deje bez toho aby ťa museli rezať. Takto sa vie odhaliť rozsah problémov. Nie raz sa stalo, že pacienti išli na operáciu na 2 krát, lebo prvý krát slepo skúšali operáciu a ono bol problém v kolene aj niekde inde. Ty si mal šťastie, ale pre budúcnosť ak sa ti niečo podobné stane s pohybovým aparátom, tak vždy si zapamätaj, že pred operáciou je nutné urobiť magnetickú rezonanciu. Ak lekár chce hneď operovať, tak zdrhaj preč.