MUDr. Michal Stanko v Nitre

cucoca
23. jún 2022

Ahojte..prosim vas zubar Stanko v Nitre,mate s nim nejake skusenosti.Ja idem k nemu dnes prvy x a neviem ani kolko si mam zobrat €..ci nieje drahy ..viete mi pomoct prosim ...kolko si pytaju za prve vysetrenie ?

malinovka333
26. jún 2022

@cucoca no drahy je ale je to odbornik, aj ti nieco robil?

cucoca
autor
26. jún 2022

@malinovka333 kolko si pyta za prve vysetrenie ?

malinovka333
26. jún 2022

@cucoca ja som neplatila nic.iba za osetrenie zubu.nebola si tam este?ale ja chodim vedla nie priamo k nemu

callisia
26. jún 2022

@cucoca zober si aj 100 eur. Kartou sa platiť nemá. My k nemu chodíme celá rodina už takmer 10 rokov. Síce časom podražel ale to je všade tak. Ak ideš prvý x a ešte nemáš založenú kartu tak tých 30 eur za založenie dáš.

kathykate
28. jún 2022

@cucoca Ahoj, mozem sa ta opytat ako sa ti k nemu podarilo dostat? Ja som sa snazila u neho sa objednat a povedali mi, ze uz neberie novych.

tina444444
29. jún 2022

@cucoca zdravicko je to moj zubar je uplne skvelý aj pristup a ceny maju vyzsie ale nie tak drasticky na prvom vyšetrení robia aj snímok za ktory sa plati

wlf
10. júl 2022

@cucoca Ahoj poviem ti to takto. Začala som k nemu chodiť pred 11r. Dal mi do poriadku všetky zuby, ktoré mi predošlá zubárka zničila. Bola som z neho nadšená, dokonca mi nevadilo ani to, aký je drahý, ale brala som to tak, že ktorý súkromník nie je? Situácia sa ale zmenila, keď sa prestahoval do nových priestorov, zobral pod seba kopu praktikantov a k nemu samotnému sa dostanete horko ťažko. Posledne dva roky mi videl ústa len pri preventivke. Na osetrenie zubu ma vždy hodili k niekomu inému, no s výkonom som spokojná už nebola. Posledná kvapka bola februári, keď ma začal riadne bolieť zub. Išla som tam, vzal ma praktikant, na RTG zistil zápal drene, bolo treba ťahať nervy. Vobec som s niecim takym neratala. Mala som pri sebe 100e, co som mala malo, lebo výkon stal 240. Druhé sedenie malo byt o dva týždne, lenže po týždni ma vložka v zube strašne tlačila, bolievala ma hlava, musela som tam ísť teda skôr. Mladík mi ju vybral a strčil vatu, aby som vydržala do druhého sedenia. Na tom som nechala ďalších 120e. Povedala som si, že už nikdy viac. Nasla som si štátneho zubára, ale je perfektný. Pozeral mi na ten zub a povedal, že je nekvalitne urobený a do roka sa mi pravdepodobne zlomí. Nedávno mi robil jeden predný zub a som nadmieru spokojná. Nikde nie ie napísané, že keď je niekto súkromný, tak musí byť aj kvalitný. Ale ak chceš, vyskúšaj 🙂

konulka20
9. júl 2023

@wlf ahoj mozem poprosit spravu, akeho ste si vybrali?

wlf
9. júl 2023

@konulka20 na chrenovej Zubna klinika