A vaše skúsenosti aké máte. My tam ideme s mesačným bábätkom. Ďakujem...
@petrakapriova No to ste ma nepotešili...boli ste tam z bábätkom?
My sme boli u nej, ale uz davnejsie, syn mal asi 7r., bola mila a aj sestrička...boli sme u nej 2x.
My sme u nej boli, keď mal syn asi 2.5 roka a nechcel veľmi rozprávať+ nespolupracoval. A bola trpezlivá, zaujala ho, vysvetľovala, čo ide robiť, aby bol v pohode...Rozprávala k veci, žiadne omáčky. Čo som chcela vedieť, to mi odpovedala, vysvetlila. Urobila všetky vyšetrenia ako bolo treba, pre istotu aj ďalšie, nič neodflákla. Nič mu gastro nezistili a aj tak nás objednala na kontrolu o pol roka, ak by niečo. Podľa mňa odborníčka ale zas sa nebude vykecavať dookola o jednom.
@atka1989 my sme boli minuly tyzden a velmi zle, arogantna, hned medzi dverami nas privitala utocnym modom ani som poriadne nestihla vysvetlit preco sme za nou prisli, vraj preco davam malu (3mesacne babo) v noci pit mliecko, ci ja v noci jem. Dala nam na skusku mlieko a ze ked mi ho bude pit, mam zavolat predpise dalsie, volala som a uz aj v tom telefone bola neprijemna. Vraj v NZ je daka, ale nevieme sa jej dovolat.
@atka1989 neprijemna dost. Cokolvek jej poviete da Vas slovne dole. Poslala nas pediatricka aj to, ze naco sme vobec prisli. Akoby sme si vymyslali. Ja mam 4mesacneho a vyhadzal sa, na pohotovosti povedali, ze su to potnicky, pediatricka nasledne povedala, ze potnicky su to neni a ze tam moze byt rozna pricina, dala nam masticky a olejcek do vody, ale nepreslo to. A maleho pri piti mliecka bolievalo brusko, aj pocas pitia mliecka zacal plakat. Tak sme chceli, ze ci nema intoleranciu na laktozu, bo partner ju ma. Ja som si recenzie na nu nepozerala az po vlastnej skusenosti som si pozrela. A tie negativne na nu dost sedia, neviem ci ide podla sympatii alebo coho. Radsej by som pozrela ineho lekara. Krv nam este nebrala, len nam predpisala mlieko alergy s tym, ze to je hnusne a ze maly mi to pit nebude a potom riskujem nemocnicu 🤷♀️ taka bola jej odpoved a dala nam termin o mesiac
@atka1989 my máme veľmi zle skúsenosti. Neprijemna, arogantná žiadny vzťah k deťom za mňa nikdy v živote prešli sme od nej k visolajskemu ktorý robí v nemocnici a to sa nedá porovnať.