MUDr. Eva Sláviková - sono

veja79
5. apr 2022

Ahoj neviete prosím či ešte ordinuje Mudr. Sláviková na Chrenovej? Jediný mobil čo má na stránke je vypnutý. Alebo viete poradit dakoho na sono prsníkov ASAP? Bola som odoslaná do Procare ale tam je termín až konec jula, Jesenius ešte neskorej - ale mám nález tak potrebujem skorej.

romanka_369
5. apr 2022

@veja79 ahoj..ja som sa k nej minuly tyzden objednavala telefonicky..termin som dostala az 31.5. maju toho vraj velmi vela..a sono prsnikov som volala tiez do procare a termin mi dala na 11.4. tak nerozumiem preco vam az tak neskoro🤔

veja79
autor
5. apr 2022

@romanka_369 dnes som volala na to všeo telefonne číslo, dvihol ho dáky mládenec čo robí asi info linku pre cele SR a že termín nad 40 r mi može dať najskorej jul - že to robí len pani dr Čelláková, nepomohlo ani že je to surna žiadanka s nálezom od dr. Volala si na dáke iné číslo ako maju na stránke?

romanka_369
5. apr 2022

@veja79 nie klasicky na to ich cislo a ze chcem ist do NR..a hned mi dala toho 11.4. a je to dr schäfferová..a neviem ci to zalezi od veku..take mi nic nevravela..

veja79
autor
5. apr 2022

@romanka_369 hmm tak potom je to určite koli veku, mne povedali že len jedna dr tam berie ženy nad 40... :(. Ale aj tak moc ďakujem za reakciu. Budem skušať Slávikovu alebo iné mesto, lebo je to na nervy mať hrčku a termín na konec júla ... Krásny večer

romanka_369
5. apr 2022

@veja79 urcite, cele je to postavene na hlavu aby clovek tak dlho cakal hlavne ked ma nalez. Drzim palce nech Vam vsetko dobre dopadne🙂..

daniela232
5. apr 2022

@veja79 tak ja som sice Cellarovej pacientka,a tiez som volala s tym mladencom,a povedal mi ze ked mam problém,treba prísť rano na siedmu a čakať,tak som isla,sestricka ma bez komentára zobrala a vysetrili(a dobre som urobila) keby cakam 3 mes.neviem ako dopadnem😔

floren
5. apr 2022

@veja79 skús polikliniku Levice, kamoška mala termín v ten deň

danyelia
5. apr 2022

Ja som sa chcela vo februári objednať v KE, na jednej klinike voľný termín až v decembri 😁 ostatné jún- júl...super, keď má človek nejaký problém a má tak dlho čakať 🙄

zizi85
5. apr 2022

@veja79 neobjednali skor ani ked je na ziadanke CITO?? To dali az za 2 mesiace termin??

veja79
autor
5. apr 2022

@daniela232 moc ďakujem za odpoved, tak pojdem na 7 tam, Cellarova robi len PO, UT tak to vydrzim tyzden

veja79
autor
5. apr 2022

@zizi85 ano povedala som že s nalezom a mam na žiadanke cito... Ale že on to nevie dat mimo rad len ako padne termin...Tak skusim poprosiť osobne na ambulancii ako poradila @daniela232

veja79
autor
5. apr 2022

@danyelia mrzi ma to , som myslela, že len ja som mala taku smolu... dzim palce

edita18
5. apr 2022

@veja79 ak je na žiadanke - vymennom lístku, napísané CITO v tedy sa neobjednava a vôbec nie telefonicky, ale treba ísť so ziadankou v ten deň, keď ste ju dostali a vybavenie je hneď. Ak prídete na druhý deň, už to nie je CITO. To Vám lekár nepovedal? To teda mal.

danyelia
5. apr 2022

@veja79 Ďakujem pekne, aj ja Tebe, nech všetko dobre dopadne 🙂

daniela232
6. apr 2022

@veja79 bože ten mládenec to je pako,raz som s nim 10 minút riesila moj menštruačný cyklus ktorý sa on usiloval zmenit🤦🤦ja som ani na ziadanke nic napisane nemala,a stará bola 7 dni,dolu na recepcii som povedala ze s akym problemom idem,mala pani trocha komentar ale nevadi,pekne tam choď odbyť sa nedaj,a nikomu nevolaj,isobne skor vybavis ako po telefone,sestricky su zlate,Cellarova trocha odmerana,ale dobra odborníčka

daniela232
6. apr 2022

@veja79 budem rada ak dáš vedieť ako si dopadla,a ak ťa nezoobere ani Cellarova,tak ja možno nájdem kotakt do bb,ja som ako pacient tam,myslim ze by ta zobrali,hrciek moze byt kopa vselijakych,netreba sa báť je asi zbytočné hovoriť lebo som tym prešla...nepomohlo aj tak som sa bala, kľudne. jed budeš potrebovať napíš aj súkromnu spravu
Silno ti držím palce

konulka20
6. apr 2022

@veja79 treba ist osobne do procare aj so ziadankou

andy31
7. apr 2022

@veja79 V Trnave majú stále dostupné termíny https://www.objednatvysetrenie.sk/objednavka-vy...

veja79
autor
8. apr 2022

@andy31 ano dakujem, dnes som bola v Trnave. Super prístup, zadarmo, termín hneď objednanie cez formulár. Výsledok: ak by mal niekto podobný problém ako ja : neni to uzlina ako dr myslel, ale že nevedia čo to je...že asi zapálená mazová alebo potná zľaza aj keď to neni začervenané. Kontrola o 3 mesiace... Každopádne vraj nič nebezpečné i napriek rozmeru 1,5 cm. Tak aby ste nepanikárili ako ja 🙂. Ďakujem všetkým čo mi pomohli ❤

spageta85
27. okt 2022

Baby to ona ma stále vyvedený ten telefón či ako potrebujem sa ku nej objednať a co teraz akože?