Ahojte, neviete, ci ma brestanska dovolenku? Ten jej rezervacny system nema zmysel, ked si tam ony neznacia ani kedy maju dovolenku a namiesto toho tam je vzdy, ze rezervovane, ale pritom neordinuju. Potrebovala by som tam utorok ist, ale neviem sa tam odvcera dovolat a neviem teda, ci utorok robia alebo nie. Dakujem 🙂
Mudr. Brestanska je momentalne na Ocr
@daniela_p ano, budem tam isto este volat 🙂
@annnna18 fuuha a nevies prosim dokedy? Nechapem, preco to v tom online rezervacnom systeme nemaju napisane, ze nerobia.
To fakt neviem, ja neviem ci nie teraz aj 3 tyzden, ale nechcem zavadzat. Nechapem aj ja preco to tam normalne nemaju zaznacene a popripade aj napisanekto ju zastupuje. Ale moznoze sestricke sa dovolas v v pondelok.
@annnna18 lebo uz minule som si vsimla, ze nerobili, ale v systeme mali nie dovolenku alebo ze neordinuju, ale ze terminy su uz rezervovane. Lenze k nim sa da ist aj ked su terminy rezervovane, tak potom to ludi zavadza a zbytocne tam cele dni vyvolavaju alebo dokonca idu. Skusim teda pondelok zavolat. Dakujem 🙂
Ja som si myslela, že to je len také jednorazové .. no asi dva týždne dozadu už ju zastupoval jej manžel, resp poradne mal on .. najbližšiu mám 6.7. tak hádam už tam bude ona 🙈
Baby aké mate skúsenosti s dr Brestanskou? Ja som bola tehotná, v 10tt MA začiatkom roka, bola som u nej 2x od vtedy a stále mám take pochybnosti o nej, na jednej strane viem že je odborníčka ale na druhej strane má niektoré jej odpovede a reakcie trosku sklamali a núti má to rozmýšľať nad zmenou dr
@lillyd ja som s nou neni absolutne spokojna. Je arogantna, neochotna, so vsetkym, co som potrebovala ma odbila. Ked som chcela, aby mi spravila folikulometriu, povedala, ze to sa nerobieva, potom mi ju s prekrutenymi ocami urobila. A potom, ked mala dobru naladu, ma zrazu 3 mesiace po sebe volala na folikulometriu 😂😂 ked som potrebovala pn skrz operacie, zas neochotna, musela som si to riesit u obvodnej. Hocico sa jej opytam, odpovie mi, jak keby som doktorka a mam uz davno vsetko vediet. Minule mi namiesto sterov skrz zapaly, co som mala, urobila cytologiu za 30 eur 😂😂 no coment. Urcite budem menit.
Ja som sklamaná z jej prístupu, celé tehotenstvo len rýchlo, rýchlo všetko, vzdy ma vybavila za par minut a pritom som bola riziková … ale vraj je odborníčka .. no neviem neviem ..
@daniela_p v koľkom si tt? Ja som mala v 10tt MÁ a tiež som bola riziková a napríklad ani raz mi nezobrala krv.. to mi príde tiež divne. Teraz keď som tam bola so spinenim, tiež mi mohla zobrat krv na potvrdenie alebo vyvrátenie teórie že zápal v tele ale nezobrala mi. Aj ja som k nej šla preto že odborníčka ale pri problémoch vidím že je divna.
@lillyd už som porodila .. ja som mala nízko placentu, povedala mi len že trochu kľudový režim a nič viac k tomu, vôbec ma neupozornila, že je moc nízko, zs mi hrozí krvácanie .. skončila som na dva týždne v nemocnici .. strasila ma, že placenta ak sa mi nevytiahne do 28tt, pôjdem sekciou, lebo v neskoršom týždni sa mi už nevytiahne .. v 34tt som ju mala už hore, rodila slm v TT a tam tiež že všetko je v poriadku … áno presne je veľmi divná, len sa ponáhľa, nic nevysvetlí ..
@daniela_p tak chvalsbohu že to dobre dopadlo. No mne v 8tt pvoedala že o 2 týždne má výpise na rizikove koli oblickam (doniesla som jej papier čo som sledovaná na nefrologii) a potom v 10tt že srdiecko nebije 😔 tak prečo mi nepovedala hneď v tom 8tt že mám ostať doma alebo do nemocnice má poslať na pozorovanie.. Čakala do 10tt a obavam sa, že niečo sa jej nezdalo ale nepovedala mi, len čakala do 10tt čo bude.
A teraz mám problémy s krvácaním.. no neviem nechcela som meniť lebo k nej chodim len 3 roky ale asi budem musieť, lebo podľa všetkého je odborníčká len vtedy keď má náladu alebo keď ide o známosti
@lillyd tiež som rozmýšľala od nej odísť, len som tak iba rok, ako som k nej prišla tak za dva mesiace som. Išla tehotná .. ja sestričku trosku poznám, ale to nezmenilo dr prístup 🤷🏼♀️ každý vraví, že je odborníčka no mne sa nezdá .. som po akútnej sekcii pol roka, veľmi ma brucho aj jazva a ona mi povie na to, ze to dlho bolí a ze podľa sona sa mi zle hojí jazva zvnútra a zd tri roky mi neodporúča otehotnieť .. alw nič viac .. vždy všetko zľahčuje ..
@daniela_p no polroka po sekcii ta boli brucho? Ved to je dlho. S tým by mala niečo robiť.. mne na krvácanie mimo cyklus pvoedala, že sa mi maternica stále hoji po zakroku.. ale to sa deje prvé dni po zakroku a nie 6 týždňov, keď po 4 tyzdnoch som mala normálny menzes.. ja neviem, stále mám v hlave otáznik, rozmýšľam že pôjdem k tej Kubalovej do ProCare. Tam som začala chodit k Brestanskej a vtedy bola úplne iná, bola milá, nemala problém zobrat krv pri hocicom. Od kedy má sama ambulanciu tak mi nebrala krv ani tehotnej ani preventivne ani pri podozrení na zápal.
@lillyd ja som k nej ušla bola som cca 5tt a povedala mi prísť až tak nejako 10tt to vychádzalo, vôbec mi nebrala krv na potvrdenie tehu .. medzitým som ale skončila v nemocnici kvôli nevoľnostiam .. krv mi brala až okolo 12tt kedy sa už musí 🤷🏼♀️ .. aj by som to riešila, ale nasa bublinka je taká náročná, zd vôbec nemam čas na seba 🙈
@daniela_p presne, aj mne to tak prišlo, že keď sa dožijeme 12tt začneme sa tváriť, ze je to tehotenstvo a rizikove. Keď vedela, ze je to rizikove tak mala sa k tomu hneď tak postaviť od začiatku si myslím. Ach no strácam dôveru ale som rada, že sme si takto povedali svoje skúsenosti s ňou. Lebo najprv som si myslela, že čo ak ju len ja chcem obvinovat z niečoho.
Ahojte, neviete mi povedat, ci sa k brestanskej na vacsie vysetrenie, kde ma povedat aj pohlavie babatka, da ist aj s partnerom?
@andreaak05 áno dá 🙂 my sme tam boli
@andreaak05 dnes si myslím, že majú voľno, no skusila by som v pondelok sa ozvať 🙂