Mobilizácia kostrče - uvoľňovanie panvového dna podľa metódy Ľudmily Mojžišovej v Nitre

frida1990
9. feb 2024

Ahojte,
Viete mi prosím povedať, kde v NITRE robia mobilizáciu kostrče/uvoľňovanie panvového dna podľa metódy Ľudmily Mojžišovej? Robili to vo Vital klinik, ale vypadla im terapeutka, ktorá bola na toto špecializovaná (dlhodobá PN), a momentálne to robia už iba v BA. Je nejaké iné fyzio centrum v Nitre, kde toto ošetrenie robia? Vopred ďakujem.

lucka27391
11. apr 2024

@frida1990 skús APIS fyzioterapia v Nitre

frida1990
autor
11. apr 2024

@lucka27391 tam robia aj mojžišku a uvoľňovanie panvy? skvelé, ďakujem za tip

lucka27391
17. apr 2024

@frida1990 áno robia, skús im napísať, oni ti isto poradia

frida1990
autor
18. apr 2024

@lucka27391 už som objednaná, super kontakt, ja som googlila jak blázon a nič som nenašla, a títo vyzerajú naozaj veľmi dobre takže teším sa, ešte raz vďaka 🙂

catcat1
24. apr 2024

@frida1990 uz si tam absolvovala sedenie? Tiez som hladala v NR uvolnovanie panvoveho dna a cvicenie podla L. Mojzisovej tak budem rada za akukolvek spatnu vazbu 🙂

frida1990
autor
26. apr 2024

@catcat1 idem budúci týždeň 30teho, tak ti hneď napíšem recenziu ☺️ ale čo som tak zbežne čítala na nete recenzie, tak vyzerajú naozaj seriózne, vyzerajú že sú ozaj dobrí, tak verím, že sa pridám k spokojným klientom 🙂 dám vedieť

catcat1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
frida1990
autor
30. apr 2024

@catcat1 no zatiaľ nemám akú recenziu pridať lebo mi to dnes pre chorobu zrušili, tak keď pôjdem najbližšie, dám vedieť

catcat1
5. máj 2024

@frida1990 ahoj, pisala som vcera do Vital klinik a opat v Nitre maju cvicenia L. Mojzisovej🙂

frida1990
autor
5. máj 2024

@catcat1 vážne? Odpadnem, ešte minulý týždeň keď som sa na to pýtala tak mi hovorili že iba BA, no to by mi bolo lepšie lebo majú moju anamnézu a ušetrila by som si jedno stretnutie len na diagnostiku v novom fyzio centre, tak skúsim tam zavolať, ďakujem za tip 🙂

catcat1
5. máj 2024

@frida1990 jj ja som tiez zostala prekvapena, lebo som s nimi komunikovala asi mesiac dozadu a posielali ma do BA. Pred par dnami som ale videla na ich fb stranke prispevok o funkcnej sterilite a panvovom dne a bola tam aj Nitra v kontaktoch, tak mi nedalo a napisala som im a ajhla🙂 zajtra ma budu kontaktovat na vyber terminu

frida1990
autor
5. máj 2024

@catcat1 supeer, hneď zajtra im volám

katherina278
Včera o 08:54

ahojte baby, chcem sa opýtať, či ten Vital klinik má opať aj mobilizáciu kostrče podla Mojzisovej a či vám to aj pomohlo. dakujem

frida1990
autor
Včera o 10:28

@katherina278 áno už opäť to robia aj v NR , mne mega pomohli zbaviť sa celoživotnej neznesiteľnej bolesti počas MS, dnes už som úplne bez liekov a bez bolesti, takže za mňa dosť zázrak. Ale trvalo to takmer rok poctivého cvičenia a rehabiek, kým som sa konečne dostala do tejto fázy, ale stálo to za to. Či to pomohlo aj na úspešne otehotnenie sa dozviem čoskoro, držím palce 🙏