Ahojte. Chodieva ráno v Nitre revízor? Lebo kupovavam si lístok ken cez kartu že priložím, no ono to žiadny lístok nevytlači. Ako ma môže skontrolovať ? Ďakukem
@caroline_ a nevieš ako sa to kontroluje keď zaplatím bankomatovou kartou? Lebo to lístok žiadny nevytlačí
nemáš obraty na karte?
Ahoj, chodim rano o pol siestej a byvaju obcas revizory aj rano, ak prilozis bankomatovu kartu ci plastovu ci v mobile, tak na monitore snimaca sa ti objavi ze mas platny listok, ak pride revizor, prilozis k ich trminalu to cim si platila a oni si to overia....
@biba_18 nemám v mobile banku ako aplikáciu.
@tomasisa oki ďakujem
Do nr idem prvý a posledný krát takto, keby nemám auto v servise nemusím nič vymýšľať 😄
v nr pozerám že majú aj sms lístok ...
@biba_18 oveľa drahší
25 centov, ale máš "dôkaz" 🙂
@biba_18 sms lístok stojí 0,90c
Keď príde revízor tak priložíš kartu k čítačke a jemu ukáže že je tam zakúpený lístok
@janai1 presne tak. neviem ako to majú zariadené, ale vedia to overiť svojim skenerom...
Keď nechceš dať do mobilu aplikáciu banky tak si nastav aspoň notifikácie na email pri každej platbe kartou, aby si mal prehľad koľko kde platíš kartou.
AJ v prípade zneužitia karty aby si vedel rýchlejšie reagovať a ju zablokovať.
V mnohych mestach (nielen SK, ale aj CR a inde) sa uz MHD da platit priamo vo vozidlach prilozenim (drzat az do odozvy na displeji) standardnej bankovej (bezkontaktnej, debetnej, "slovenskej") karty. Niekde je to len na terminaloch urcitej farby vo vozidle. Je to najslobodnejsi (a cenovo optimalny) sposob ako cestovat (nielen) v "cudzom meste" bez nutnosti nastudovania zlozitych tarifnych systemov ("co bude pre mna najvyhodnejsie, ked pojdem xy jazd").
V niektorych mestach je pri kratkej jazde rozumne odpipnut sa aj pri vystupovani (vtedy system zapocita povedzme 15 min. listok oproti 60 minutovemu; ale zas cenovy rozdiel byva maly). Cele je to vyuctovavane az po polnoci a vyuctovava sa to v prospech zakaznika. Cize ked napipas za den povedzme 30 jazd, system ti nauctuje 1 celodenny listok (co je ovela lacnejsie ako keby ti nauctoval 30 jednorazovych).
Samozrejme pred navstevou daneho mesta je dobre si to preverit (ci uz maju system "pipni a jed") priamo na webstranke prepravcu (MHD daneho mesta).
@madeincssr tak toto som nevedela, to si pozriem na nete
ja ked som jeden cas robila v nitre a dennodenne chodila s mhd,kazdy jeden krat tam bola revizorka