Kyretáž v Nitre

7. sep 2022

Ahojte skusenosti s kyretážou v Nitre? Gyncare? máte skúsenosti?

nika_val
7. sep 2022

S Gyncare nie .. ja som bola v nemocnici NR na kyret ale to ta asi nezaujima ci?

andrea169
9. sep 2022

@nika_val ahoj mna by to zaujímalo . Aku máš skusenost ?

nika_val
9. sep 2022

@andrea169 moja skusenosť je len dobra..
Ja som prišla večer na pohotovosť, tam mi povedali že by bolo najlepšie aby si ma tam nechali, sestrička na pohotovosti bola mierne neprijemna ale dr extremne mily, chapavy
Sestričky na oddeleni v nočnej tak isto velmi mile, vždy keď som za nimi prišla povedali, pomohli mi, vysvetlili.. v noci ma bol dr niekolko krat skontrolovat, prekonzultovať moj stav, a tiež vysvetlil čo a ako asi bude
Cez deň to bolo mierne horšie, lebo sestričky asi mala vela prace a zabudali na mňa, namiesto toho aby som išla na kyret o 9tej rano som išla o 15tej poobede (lebo neboli vysledky z pcr testu), zabudli mi dať infuziu cez deň (už som bola 20hod bez jedla a vody vtedy) až keď prišla vrchna sestra a poriadne sfukla mlade tak si spomenuli..
Čo sa tyka zakroku tak zase 2 iny dr z obaja velmi mily, prišli za mnou predstavili sa, povedali ako to bude prebiehať čo ma čaka, zaujimali sa ako sa citim či mi nie je zima atd atd
Zakrok prebehol ani neviem ako dva krat som sa na nadychla z tej masky a už som spala.. po zakroku zase setričky na prebudzacej izbe nič moc
Ale dr prišiel povedal ako zakrok prebehol čo aa bude diať ďalej (sice som ešte polo spala) ..
Kedže som mala miernu komplikaciu pri zakroku tak si ma nechavali cez noc a aj pani čo bola tiež na zakrok (jej bola zle po anesteze vracala tiež si ju radšej nechali na pozorovanie).. sestričky v nočnej na oddeleni zase super mile starali sa, zaujimali, kontrolovali pravidelne .. vždy keď som zazvonila tak pribehli (a to som zvonila často lebo som stale chodila na wc asi každu pol hodinu a stale mi chodili odpajat a pripajat infuziu)
Dr už od zakroku ale neprišiel aj ked vraj mal..
Až na druhy den rano ked vola vizita ta prebehla asi tak že prišiel dr spytal sa ako sa mam ..vravim dobre ale trpnu mi ruky..
On na to iba mavol rukou že to je v pohode stava a možem ist domov.. takže vizita asi taka ako 💩 😁
Ale inak pristup doktrov skvely..
Ked som bola rano pred zakrokom na kontrolnom sone dr všetko vysvetlil a dal mi aj pekne na vyber ze ak sa rozbodnem nemusim ist na kyret vysvetlil plusy a rizika jednej aj druhej možnosti..ale netlačil nijak na mňa nechal nech sa ja rozhodnem ..
Takže asi tak

andrea169
9. sep 2022

@nika_val dakujem pekne 🙂veľa zdravia