Ahojte
Mala ste niektorá prosím kyret v NR u dr. BATOVSKEHO ? ĎAKUJEM
dr. Batovsky mi povedal ze termin až o tyžden ale ja som musela skor nakoniec som skoncila klasicky v nemocnici
@zarkaamamka Ano, ja som bola v auguste. Super skusenost, bolo to rychle a doktor bol prijemny. Rano som prisla a na obed som uz bola doma.
@alex666 ako to prosím prebiehalo dakujem
@dysana ako to prebiehalo?
@zarkaamamka rano som tam prisla poopytovali sa ma take bezne veci ,ako vstupna prehliadka. ,obviazali nohy a jak na beziacom pase sme isli dnu . Po zakroku stale okolo mna behali ci som ok a tak a zachvilu som isla domov . Ovela lepsie ako v nemocnici ,zazila som aj to a to bolo strasne , cely den sama na izbe nikto zamnou neprisiel az pred tim ako som isla domov o 4 poobede som myslela ze tam umrem sama🤦
@dysana ja mám z nemocnicou uplne inú skusenosť.. bola som vo februáry
V noci pred zákrokom za mnou stale chodil dr sa ma pytat ako sa mám.. ano bola som sama na izbe ale to mne nevadilo
Je pravda ze som dlhsie cakala na samotny zakrok ale to len kvoli tomu ze zdrzovali vysledky z pcr testu.. cez den za mnou sestricky chodili po menej ale tak raz za 2hod prišli
Zakrok uplne v pohode, a kedze som musela zostat po zakroku cez noc (aj dalsia pani co prisla tiez cez den na izbu) tak po zakroku stale boli pri nas sestricky..mna kontrovali, pani ked bolo zle a vracala boli pri nej, isli s nami na wc nechceli nas pustit same a pod
A doktrori uplna pecka.. mala som tych mladych a boli velmi staroslivi, milí
@dysana koľko cca ste tam bola po zákroku ? Aby som mužovi povedala lebo nie sme s NR
A na letáku je písané 4-5hodin
Ja tam idem na 11:30
@zarkaamamka hodiny a zavisi kedy vas vezmu, ja som isla na pol 8, nieco po 9 ma vzali na operacku som bola druha v poradi a o 11 som volala muzovi aby prisiel kedze sme od To a cesta trva tak pol hodku
@dysana o 12 má majú operovat
@zarkaamamka moc sa nespoliehaj na to že presne za tolko a tolko ta pustia..
Ak by ti napr bolo ,zle po anesteze tak si ta tam aj cez noc nechaju..
@nika_val nesranduj 😁 v sobotu idem na jarmok 😂
@zarkaamamka bodaj by take nič nebolo, držim palce nech to prebehne všetko okej
@dysana no som tu
Hodinu a pol čakám len kým sa dostanem s čakárne k doktorovi .. už teraz som nasratá ... Nechápem prečo objednáva na čas keď aj tak musí človek čakať
Plus keď nie je s NR 🤦
@zarkaamamka ja keď som mala ist na kyret kvôli MA tak hneď som sa to dozvedela som volala prave tomuto dr a on mi povedal že ma vie objednať o tyždeň a pol najskor 🙈
A ja že ale mne bol diagnostikovany zamlčany potrat..a on že to nevadi že môžem mať v sebe plod aj takuto dobu..
Mňa skoro vystrelo vtedy.. pri tej myšlienke
Potom sa mi spustil potrat sam a musela som do nemocnice v NR nakoniec
Takže mne sa jeho pristup nepáčil
@nika_val no u mňa to bolo dobré ... Uvidím o 2tyzdne výsledky... Dnes som bola za 20min s operovana
Ležala som asi hodinu a išla som domov
Super prístup mali stále pri mne bola sestra a dr za hodinu prišiel 3x či som ok
Mala som tlak 70/40 a bolo mi total mega dobre
Už som čakala kedy si dám kávu a cigu 😂
@zarkaamamka ja som sa tiež citila skoro hneď po prebrati fit..nič ma nebolelo ani podobne
Po pol hodine som sa postavila z postele že idem na wc a sestrička na mňa pozerala že vy kam ste vybrali že musim ešte ležať a keď budem niekam chcieť ist tak mam zavolat sestričku aby som neodpadla napr aby bol niekto pri mne.. a ja na ňu s usmevom že veď mne je dobre ja nepotrebujem sestričku 😁
Ja som mala problem že mne sa po podani narkozi urobila červene flaky po tele a potom ešte raz ked som sa prebrala.. nikto nevie z čoho preto si ma nechali pre istotu cez noc
Tak som rada že si to mala bez komplikacii a tak dobry pristup 🙂
Napr čo bola pani so mnou na izbe tak jej bolo zle od narkozy, vracala niekolko krat ked sa prebrala a bola velmi slaba tak že ledva chodit vladala..
Každe telo je ine a reaguje bohužial inak 🙁
@zarkaamamka ved nehovorim ze som necaka ale ked si to porovnam s nemocnicou bolo to omnoho lepsie
@zarkaamamka ja som bola