Dobrý deň, poprosím o radu ktorý študentský domov SPU Nitra by ste si vybrali? Pripadne aj dôvod 🙏
ŠD Mladosť
ŠD Nová Doba
ŠD Akademická
Ďakujem
@jajavk zdravím.
Študovala som na SPU 5 rokov a vyskúšala som si 3 rôzne internáty 🙂 Všetko je o nárokoch a cene akú si ochotná platiť 🙂
Čo sa týka mladosti, bývalá som na veži, kde boli izby staršie, ale ja som bola spokojná 🙂 ležiak je prerobená časť, krásna, nová, myslím si, že fajn, ale je to známa "párty časť". 🙂 hluk, hudba, búchanie na dvere, to som ja nemusela.
Akademická je asi najdrahší, hlavne sa tam zdržiavajú zahraničný študenti, za mňa najviac obmedzovaný intrak čo sa týka párty, nepovolených návštev a potom alarm na fajčenie 🙂
A.Bernolák sa delí na novú a starú časť (novú dobu).
Za mňa nová časť najlepšie kde si človek môže vybrať, dve izby majú jednu spoločnú kúpeľňu, sú tam dosť hrubé steny, človek tam cíti kľud, teraz ho ešte viacej prerábali, tak neviem či už je otvorený, ale keby som si mohla vybrať, bývalá by som tam celých 5 rokov 🙂
Potom pozor v starej časti je na chodbe 18 izieb a na konci chodby spoločné wc a kúpeľňa 🙂 izby sú niektoré prerobené, niektoré dosť opotrebované, tam je teda najnižšia cena, pre mňa to bolo postačujúce, keď som tam chodila na 2 noci do týždňa a nechcela som míňať veľa peňazí 🙂 ak by si mala nejaké otázky, kľudne napíš 🙂
Ďakujem krásne za reakcie
@jajavk Akademická