Ktorí gynekológovia ostali v nemocnici?

ellisa12
30. máj 2024

Prosím vás ktorí lekári zostali na gynekológii v nemocnici?

lamonila
6. jún 2024

@ellisa12 Matejka, Dobročan,Kapusta....zatiaľ viem len o týchto🤷🏼je to veru bieda. Sú tam nové doktorky absolventky🤦

nivea777
6. jún 2024

@ellisa12 aj Hresko,Hornakova, Puzlikova,vrátil sa Lajtman,Skerlikova

bebina23
6. jún 2024

@nivea777 Lajtman tam robi co prosim? Nirmalne aj porody?

mimuska328
7. jún 2024

žienky je tam aj jedna doktorka z Ukrajiny Ivanna Bondar... ona je takisto aj pri pôrodoch alebo len dole na prijme robí?? Nemám s nou peknú skúsenosť na pohotovosti tak mam celkom strach ze by ma mala ona odrodit

ellisa12
autor
7. jún 2024

Veľmi dúfam že mňa odrodí Dobročan ako pri prvom pôrode 🙂 aby sme všetky neutekali do inej pôrodnici 😁

lamonila
8. jún 2024

@ellisa12 on je úžasný, ja dúfam že mňa Kapusta chcem ísť osobne za ním a poprosiť ho,keďže mám plánovanú sekciu. Odrodil mi aj dcérku tiež sekciou. Ale kľudne by mohol aj Dobročan,Hraško,lajtman. Vychytať ich by bolo stastie

nivea777
8. jún 2024

@bebina23 lajtman je prednosta ,určite bude chodiť aj k pôrodom

nivea777
8. jún 2024

@mimuska328 ja s nou mam práveže dobru skúsenosť. Robí na rizikovke a bola aj na šestonedeli takže myslím ze chodí aj k pôrodom. Akú skúsenosť s nou máš?

mimuska328
8. jún 2024

@nivea777 bola som 2x na pohotovosti prvy krát s krvácaním a už vtedy bola taka odmerana a druhy krát tiež u nej a vtedy mi vynadala ze zneuzivam pohotovost lebo som už 4den spinila tak sme radšej bežali na pohotovost ci je bábätko v poriadku. Ach si ma nepotešila ze ma moze ona odrodit 😢

nivea777
9. jún 2024

@mimuska328 no u mňa v máji bola so mnou PA od príchodu na box a doktorka prišla až keď bola hlavička vonku, ani neviem kto ma rodil lebo fakt prišla len na konci, vybrala bábo,placentu, pozrela ci treba šiť a odišla.

bebina23
9. jún 2024

@nivea777 dakujem

lady235
15. jún 2024

@mimuska328 ja ju stretávam na rizikovke ale býva aj pri porodoch. Tiež s ňou nemám dobrú skúsenosť z rizikovky..

mimuska328
15. jún 2024

@lady235 och to si ma veru nepotešila. Ja som si myslela ze si to už namyslam a ze som bola na chybe ja keď som tam bola na pohotovosti.. asi si ozaj skúsim zazmluvnit lekára pri pôrode

ellisa12
autor
20. jún 2024

Tak baby ja som tam dnes bola..
Doktorka bodnar z Ukrajiny má taký záujem akoby tam ani nebola
Chytila som aj mladého lekára tiež z Ukrajiny ten mi zase nič nerozumel... Takže vlastne dnes riziková poradňa veľmi zlá skúsenosť 🙈

mimuska328
20. jún 2024

@ellisa12 ja nechápem prečo tam tu doktorku vôbec držia.. ja som bola len na pohotovosti 3x lebo špinenie a jasne že sa človek bojí keď som 2x potratila ze ci bábätko žije a povedala mi ze zneuzivam pohotovost lebo veď lieky mam. Prvý krat keď som tam bola s krvácaním tiež na mňa pozerala ako na debila ešte som sa jej ja ospravedlňovala ze som tam vôbec prišla ju otravovať. A teraz mam takú obavu ze nakoniec ma bude rodiť ona 😭

ellisa12
autor
20. jún 2024

@mimuska328 podobne prvý Cisársky rez začala bolieť jazva placenta dole
Jej reakcia a čo chcete hospitalizovať? Áno či nie? Ja som chcela počuť odborný názor lekára či je to nevyhnutné ako zle to je a ona sa ma vlastne spýtala 🙈 potom prišiel lekár tiež z Ukrajiny ktorý vyzeral na 15 nič nič mi nerozumel do papierov napísal úplne iné veci 🫣 prečo ich tam držia? Lebo tam nemá kto robiť naši odchádzajú a oni ostávajú

mimuska328
20. jún 2024

@ellisa12 ja to chápem ze tam nemá kto robiť ale je to smutné. Ja som ju zazila prvý raz posielala všetkých domov co sme prišli. A druhy raz keď som bola u nej tak mi vynadala ešte aj ze prečo som teda nebola hospitalizovana od posledného rázu co bola iná mila doktorka Slovenka ale povedala ze ona to nevidí na hospitalizáciu.. proste celé zle toto a úplne arogantne ma aj vysetrovala ma to bolelo keď kontrolovala vnútro prečo spinim a ešte ze prečo sa neuvolnim.. tak do kelu keď to raz boli ako sa môžem uvolnit.. v kolkom uz TT si? No pri tej jazve a placente to už určite na hospitalizáciu ju a to som není ani lekar pane bože 🤦‍♀️

ellisa12
autor
20. jún 2024

@mimuska328 no práve že len 29tt 🫣 ze keby už aspoň ten 34tt

lamonila
20. jún 2024

@ellisa12 ten mladý chlapec doktor z Ukrajiny či odkiaľ sa volá Thruskov, nic moc, taký tichý,nemastny neslany

mimuska328
20. jún 2024

@ellisa12 asi by som teda riešila so svojim lekárom hlavne a povedať mu ze teda hentá ta odpinkala iba

ellisa12
autor
26. jún 2024

@lamonila dá sa zazmluvniť lekár?
Lebo už som aj ja pevne rozhodnutá ze si radšej zaplatím... 🙏 Ako by to mal byť pomaly nejaký študent z Ukrajiny co mi navyše nič nerozumie

bebina23
26. jún 2024

@ellisa12 co viem, tak sa nedalo, az sa nieco nezmenilo

kikusenka1
3. júl 2024

A čo ostatní poodchadzali?

krtko1313
3. júl 2024

@ellisa12 ako tam môže robiť, keď nerozumie? Veď musí robiť skúšku zo slovenského jazyka! Aj na radioterapií sa pacienti sťažujú, že hrozný prístup. To čo sa deje v tej Nitre?

ellisa12
autor
3. júl 2024

@krtko1313 nehovorím ze vôbec nič ale 75% konverzácie bolo oničom lebo sme sa nevedeli dohovoriť
Najviac ma dostala pani doktorka z Ukrajiny ktora sa ma spýtala prečo mam v papieroch písané jeden plod .... takže asi tak rozumejú 🙏😃

ellisa12
autor
3. júl 2024

S tým že samozrejme je tam len jedn plod 😃😃

kikusenka1
4. júl 2024

@ellisa12 to nemyslite vážne....

ellisa12
autor
4. júl 2024

@kikusenka1 žiaľ je to tak ...
Preto už mám taký rešpekt pred tým či sa tam dám rezať takýmto odborníkom

kikusenka1
9. júl 2024

@ellisa12 úplne ta chápem. Ja som tam rodila pred dvoma a pred troma rokmi a bola som so všetkým spokojna. Od lekárov až po upratovačky. Teraz sa chystám rodit zase no po týchto príspevkoch mam aj obavy

cavalierka
9. júl 2024

@mimuska328 áno robí aj pôrody. ja som bola v pôrodnici mesiac, neraz som sa s ňou dosglaa do konfliktu. Je to jedna arogantná sviňa