Hlavne aby mala láskavé učiteľky aplikujúce súčasné výchovné metódy (nie tie spred 30-50 rokov), zdravšiu stravu, zrekonštruované/novšie priestory, pekný dvor s hernými prvkami, veľa aktivít pre deti, veľké plus ak nenútia deti k obedňajšiemu spánku. Ďakujem za každú dobrú radu a skúsenosť. 😊
@elizabet173 sú deti, ktoré si ani po roku a pol nezvyknú na 2 hodinové ležanie a pozeranie do stropu...takže nie, nemusí si na to zvyknúť. 🤷♀️ Poznám viaceré štátne škôlky (bohužiaľ v iných krajských mestách), kde sa deti môžu potichu hrať, ale hľadám takú v Nitre. Momentálne je vo výbornej štátnej škôlke v BA, ktorá spĺňa všetko uvedené okrem nenútenia k spaniu/ležaniu.
@elizabet173 práveže napísala si presne to, že si bude musieť zvyknúť, pozri vyššie. 😀 Ale to je jedno, aj tak mi nepíše nikto z NR, potrebujem niekoho s ozajstnými skúsenosťami práve z tohto mesta.
Ja hladam tiez skolku s podobnymi kriteriami, hlavne teda aby tam sloboda bola no budeme sa musiet uberat smerom domoskolactva alebo sukromnej skolky, len su teda velmi narocne financne. Ja by som bola rada za skupinku malinku deti ktore by sa navstevovali medzi sebou a teda aj maminy by si oddychli.
Ja som spokojná so školkou v Janikovciach.so spánkom neviem ako je,lebo dcéra je tam iba pol dna zatial
O žiadnej takej neviem ale ak niekto áno budem rada.