Ahojte, prosím vás kde všade sa okrem nemocnice dá objednať na CT? Dost nám to suri a čakacia doba je 2 mesiace :( ďakujem za každú radu, info🙏
@simca115 ja som volala priamo do nemocnice na CT pracovisko a tam mi povedali že mám volať jessenius tak som si vyhľadala číslo zavolala a tam ma to automaticky prepojilo na Orbiss. Tak neviem či nemocnica je už nejak prepojená s orbisom alebo čo ale termín dali o 2 mesiace :-/
@katka1727 Obvolaj si aj iné CT pracoviská. Ja keď som potrebovala súrne kontrolné CT, aby mi poisťovňa schválila ďalšie dávky chemoterapie, tak sme obvolali pol Slovenska a išli sme tam, kde nám dali termín za 3 dní. Zhodou okolností to bola práve vtedy NR. Môžeš ísť kdekoľvek na Slovensku.
Pro care?
Jessenius ma uz centralnu infolinku. Ak je to vazne surne, dr ti mal dat na vymenny urgent. Kolegyni tak napisala, isla rovno do nemocky a za dve hodky bola vybavena. Neviem, ako je to urgentne, ona to potrebovala tak ze “vcera bolo neskoro”. Ale skus obvolat aj okolie nr
@katka1727 klinika Orbis skús. Tam dávajú celkom rýchlo termíny pokiaľ je voľne.