Zienky, idem pracov e do Nitry, nikdy
som tu nebola. Kam odporucate na obed? Pizza, klasika slov.kuchyna, speci menu, zahranicna kuchyna, ... dakujem
@magdalenal Penzion Hoffer...ale ten je kusok von z NR smerom na Hlohovec....ja si tam vždy pošteklim bruško😉😂 a porcie také, že dovi....
Ja mám rada v Ncentre Tantal (talianska kuchyňa, ale aj niečo zo slovenskej), napr. tagliatele ("slížové" cestoviny) so smotanovo-bazalkovou omáčkou a na tom parmezán
alebo zapekané cestoviny s kukuricou, brokolicou
Našla som, že aj obedové menu majú (v Ncentre to majú, lebo Tantal je aj v hypermarket tesco-galéria, ale tam obedové menu nemávajú). resp. oficiálne je to Centro nitra, neoficiálne "eNcentrum"
Za mna Hoffer nie, je to taka lepsia vyvarovna. Mne chuti v Quo Vadis, Karle, v restike na Hrade a v Biskupskom Hostinci v mestskom parku pod hradom.
za mna Hoffer tiez nie. Obcas idem na menucko, nevravim ze je to hrozne. Ale strasne idu na kvantitu (vela, velke porcie) na ukor kvality. Ze by to bola restauracia, ktoru mam niekomu odporucit nemozem povedat...
@magdalenal ja za seba odporúčam tieto reštaurácie: Karla, River, Tratoria (všetky v centre mesta), Ceska Hospudka u Slovaka (mestska cast Zobor). Vsade maju cez obed aj menucka 🙂