Ahojte hľadám nejaké dobré kaderníctvo v Nitre len ich je veľmi veľa 🙈 pozerala som Pink alebo v STAPRINGU nie som moc náročná ide len o strihanie vlasov viete my odporučiť niektoré v blízkosti stanice,mlynov alebo Piaristickej ?
@1312dominika nájsť v meste dobré kaderníctvo je priam zázrak
@64jarka64 však to🙈 a je ich veľmi veľa a niektoré tam majú aj staré info s roku 2018-2019 a aj recenzie sú také staršie tak ťažko sa vyberá
@1312dominika za mňa Affinage oproti mlynom pri prima banke na štefánikovej (hneď pri zastávke mhd) a konkrétne kaderníčka Peťka
@andrejka2333 super ďakujem viem kde to je 🙂
@andrejka2333 já som tam spokojná nebola,oni vedia akurát tak vlasy zastrihnúť dorovna,ale urobiť nejaký strih to ťažko
@nikaz98 sú aj cenovo horšie kaderníctva v Nitre..za zastrihnutie končekov, umývanie a fukanie som u pána kaderníka platila 40€ 😐 ale áno každý má svoj názor, svoje skúsenosti a odporučí niečo iné..keby pani hľadala v celej NR odporučím jej iné 🙂 asi ako každá ktorá tu hodí komentár
@1312dominika Stapring odporúčam. Ja osobne som tam síce ešte nebola, ale kamarátka to tam ospevuje už veľmi dlho