Ahojte mamičky, chcela by som dať malého do jasličiek Brnka, nemáte niekto s nimi vlastné skúsenosti? Počula som už aj dobré, ale aj zlé recenzie, ale staršieho dáta... Dajte mi prosím vedieť, ak s nimi máte nejakú skúsenosť. Ďakujem
@zuzulka501 ahoj, ja som tam dnes dala malého prvý deň tak dám potom vedieť ako sa mu páčilo
@zuzulka501 takže zatiaľ mám z jasiel zmiešané pocity, malý neplakal keď sme tam šli, lebo detičky veľmi ľúbi, ale domov šiel s modriny na nose a na riťke, tak dúfam, že ritku si len udrel niekde a že to nebolo z niečoho iného... a bol neskutočne hladný a smädný keď sme prišli domov, no to môže byť len sila zvyku v režime...a kedže ke ešte malinký a nerozpráva, tak nevie povedať ak je niečo zlé, uvidím ako to bude prebiehať budúci týždeň, potom dám vedieť,.
@carlitta a aj vám volali alebo písali že ako malinký či neplackal alebo tak
@zuzulka501 nie, volala som tam ja asi 3x a pani učiteľka v tomto bola veľmi milá a ústretová a odpovedala mi na otázky, ale čo ja viem, tak rodičom všetko nepovedia, aby vraj zbytočne nepanikarili 😁, že deti potrebujú čas aby si zvykli na nový režim
@nikky33 ahoj, ja som príspevok neriešila, takže ani neviem. Čo sa malého týka, tak už týždeň je doma chorý, ale to asi ochorel od staršieho brata. Keď som poňho chodila, ( bol tam zatiaľ 3x ) tak pomrnkaval vždy trošku keď ma zbadal, ale kým ma nevidel, tak sa pekne hral 😁. Zatiaľ som spokojná, uvidíme keď vyzdravie, že ako to bude ďalej pokračovať.
@carlitta ahoj ja tiež o nich uvažujem a nemám žiadne recenzie iba dobre od jednej znamej