Hľadám vešticu - Nitra a okolie

23. okt 2024

Ahojte, hľadám vešticu z okolia NR, ktorá je dobrá a finančne ma to nezruinuje. Preferujem osobný výklad, ale môže byť aj cez hovor. Máte skúsenosti? Doposiaľ mám skúsenosti len s numerológmi, no chcem skúsiť nejakú vešticu s tarotom alebo tak. Dôvod neriešte a ani nehejtujte, ak ste odporcom veštíc (každý verí v niečo, ja neverím v Boha, ale nikoho za to nekritizujem, ak verí - Zn. Ži a nechaj žiť). 🙂

brloh
23. okt 2024

Keď sa nad tým zamyslím, ona by mala vedieť že ju hľadáš a navštíviš, lenže nemáš kontakt, takže by sa ti mohla ozvať. Stačí počkať.

autor
23. okt 2024

@brloh ja už hľadám nejakú dobu, potom som to nechala tak a teraz mám v živote isté veci, o ktorých by som potrebovala vedieť viac... Neviem, ako by ma mohla nájsť, jedine tú na koni 🙈

raztovsetkozmizne
24. okt 2024

Pamätám si na jednu vešticu jak hovorila v roku 2010 že Praha v roku 2020 nebude existovať..... Myslím si že s inými vešticami to nebude iné..

mimuska328
24. okt 2024

Poznam jednu v LV kde ideš osobne a druhu cez telefón tam mi vyšlo presne to co povedala na tento rok sa aj splnilo

autor
24. okt 2024

@mimuska328 môžem poprosiť kontakt? A koľko si tak cca berie, respektíve koľko si u nej platila? Ďakujem 🙂

mimuska328
24. okt 2024

Napíš mi spravu keď chceš nechcem to tu verejné písať

vorkola
24. okt 2024

Kazda veštba, vestenie je podvod najtvrdsieho zrna.lebo,keby ,si vedeli vyvescit nejaku vyhru,,,tak by boli oni obyvatelia na zemi multimilionarmi...Never tomu,Mozu len pomylit psychiku, kvazi sa moze klient upnut aj na to, zlo co akoze vyvestia,a mozu si to zlo nechtiac privolat, Ako je dobro na zemi,existuje aj zlo.a Zlo na zemi normalny clovek nechce a pritom existuje,

knieza_pribina
29. okt 2024

Ja ti môžem posunúť kontakt na perfektnú, z okresu TO