Hľadám partacku maminku, ktorá si nájde čas aj popri detickach z Nitry na turistiku pripadne iné športy, ale aj na spoločne trávenie času s detičkami. Mám 8 mesačného synčeka a v Nitre nikoho nepoznám, bývam tu krátko. Budem sa tešiť ak sa niekto ozve.
Ahoj, asi bývaš priamo v Nitre, že.. Ja som zo Žirian,, bývame tu 4.rok,no moc kamarátiek nemám, tak sa viem vcítiť asi ajo ti je v novom bývaní,,, ja tu nemám nikoho, celá moja rodina býva inde... My s deťmi chodíme na turistiku tu v okolí,, zo Zirian hlavne na Žibricu, alebo len po lom, podľa toho ako sa nám chce, casto chodíme aj do Jelenca na hrad Gýmeš, tento rok by som uz chcela ísť aj na Tríbeč, snáď sa podarí, aj na Zobor by som znovu ísť chcela, a boli sme už aj na Oponickom hrade, tak ak by si chcela môžeme sa niekedy na nejakú túru dohodnúť.. Alebo len tak s deťmi,, ak ti je smutno.. 😊😊
Ahoj. Ja mam 4mesacnu dceru, zatial mi pocasie a vybavenie dovoli s nou len behavat. Chodim doobeda popri rieke. Na jar planujeme kupit cyklovozik, tak sa nam rozsiria obzory. Nosic doma mame, ked sa otepli, planujeme turistiku, na Zobor a tak. Mozeme chodit spolu niekedy 🙂