Hľadám nejaké mamičky na spoločné kočíkovanie. Nikoho v Nitre nepoznám. Mám ročného syna.
bývam na chrenovej
@frantova7 my sme tiež na klokocine ;)
je tu aj niektora mamina s Celadic? 🙂
@mimzy123
ahoj. Taky jsem z Nitry a taky tu nikoho neznám. Můj chlapeček má měsíc a jsme z Klokočiny. Tátu máme v práci celé dny, kdyby byla nejaká maminka na procházky, písněte na janickakrausu@googlemail.com
@biba07 Jasněžejo!!! 😀 To jsem ráda, že máš i podobně starý bábo 🙂)) Už jen zajistit to dobrý počasí... Já jsem na Kmeťové ale dojdu kamkoli, jen ještě nemam podchyceny odchazeni na čas. Ale to se mi asi nepovede. Když už jsem nachystna, tak piskle potřebuje napapat a ne vždyckjy má náladu ležet v kočárku. Kolikrát to zabalim u vedlejšího vchodu a jen co dojedeme domů, usne na 3 hodiny. Ta malá potvora už 2 hodiny ječí. To je hrůza!!! Já vůbec nevim, co mám dělat. Grgnutej, vykakanej, přebalenej, napapenej, v suchu... Se zbláznim!!!
Jak to tady funguje? To je neco jako nejaka verejna stranka na FB a mužu si pridavat pratele a tak, jo?
@monkyrisko Ahoj, jasne, že hľadám 🙂
Ahojte maminky, ja by som sa s našou 7 mesačnou Hankou tiež rada pridala na stretká 😉
na zobore tiež niekto na spoločnú vychádzku?
Ahojte niekto z Chrenovej?? 😉
Zobor ?má niekto bábo okolo 9mesiacov?
je tu niekto kto ma aj starsie deti tak okolo 4rokov. Dakujem
Mamička z Chrenovej na spoločné kočíkovanie?? Prisťahovala som sa a nikoho tu nepoznám ☹
ahoj, je tu niekto z krskan?
Je tu mamička z Nitry, z klokočiny? Sama kočìkujem dcérku, ktorá mamička je na tom rovnako, nech sa
mi ozve. Budeme kočîkovať splou.
@babikamoja este sa kocikujete? 🙂 Kolko ma dcerka? 🙂 Moj syncek ma 5 mesiacikov
@luliky Ešte kočíkujeme, má 11mediacov.
ahojte a my sa rada pridame coskoro budeme mať sedem mesiacov a sme z klokočiny 🙂
Ahojte, je tu nejaka mamicka s dietatkom, co sa nastahovala do Nitry-Klokocina a nema kamaratku na spolocne kocikovanie. Mam 20 mesacneho synceka 🙂
Aj ja by som sa k vam rada pridala.aj ja tu byvam kratko na potravinarskej (cerman).ja mam 4 mesacnu cerku
Keby mal niekto zaujem tak aj my sme z chrenovej. mame 4Mesiace ;)
@szapanyos ahoj mi byvame na klokocine na rynskej dcerka ma pol roka
Ahoj maminky, taky hledam kamaradky na volne chvile s miminky🙂 Nove jsme se pristehovali ( Chrenova). Mam 7 mesicni holcicku, budu rada, kdyz se nekdo ozvete a ukazete mi krasy Nitry🙂
@mimizy123 a kde byvas? inak skus tuto temu https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/nove-maminky-z-nitry/