Ahojte, hľadám kamarátku alebo nejakú skupinku pre moju Maminku. Má 69 rokov, je aktívna a sebestačná, avšak navždy nás opustil náš Ocko a je to veľmi tažké bez neho. Boli spolu skoro 48 rokov bez pár týždňov. Maminka by potrebovala prísť na iné myšlienky a možno sa o tie svoje aj podeliť s niekým nezainteresovaným. Nájde sa tu pani s dobrým srdcom a veselou milou povahou?
Mozno keby mamina skusila klub dochodcov..v nitre ich je dost si myslim.Oni organizuju aj vylety a rozne volnocasove aktivity pre svojich clenov
V kazdom meste je Jednota dochodcov. Skus najst tu vasu na FB a nech sa mama tam zapise. Chodia na vylety a robia rozne akcie. Mozno tam stretne a znamych ludi z mladosti.
Maminka nemá ani jednu doterajšiu kamarátku? Treba oprášiť staré kamarátky.kludne nájsť a osloviť aj tie z mladosti.Posledne čo teraz potrebuje je daka neoverené nová kamarátka.z ktorej sa môže vyklut hocikto.pozor na to
Chválim Ťa ,že myslíš a chceš niečo pre ňu spraviť,ani pre Teba toto obdobie nie je jednoduché.Snáď sa tu nejaké babky nájdu ,aby prišla na iné myšlienky.Bohužiaľ ja som od Bratislavy.Neviem aké má koníčky,záujmy.Možno by jej vyhovalo nejaký krúžok v rámci kultúrneho domu-jazyky,tanec,alebo zuš-ky-kurz maľovania,spev.U nás do zuš-ky sa hlásia aj starší ľudia,zaplatia a je to.
No záleží akú má ona povahu. Napríklad ak sa doteraz kým jej muž žil nesocializovala v nejakom klube s rovesníkmi, tak teraz keď je sama to bude pre ňu ťažké. Môžeš ju zobrať napríklad k nejakým vyletnikom do klubu turistov, do knižnice - tam sú čitateľské kluby, ....alebo oslov susedov z ulice v jej veku či niekam chodia aby ju vzali so sebou. Veľmi fajn sú štúdiá pre dospelých na VŠ, ale semester už začal.
Veľmi držím palce.moc moc ❤️