Prežila som ťažký rok. Zomrel mi otec a teraz aj mamka. Som jedináčik, nepochdzam z Nr ale žijem tu roky.Mám 33r, mám 2r syna a manžela 41r. Cítim sa sama, mám ich za čo dakujem ale nemáme žiadnych blízkych priateľov. Chcela by som nájsť nejakú rodinu ktorá to cíti možno podobne ako ja. Na spoločné výlety stretnutia niekoho s kým by sme trávili čas a bolo by vyselsie. Som ,bola som veselá kopa, radi si dáme víno zasmejeme sa . Nehľadám žiadnu tichu ,,putku,, domaseda ktorý sa lutuje (ako ja asi teraz) jednoducho dobrú partiu ideálne s dieťaťom. Je to čudný inzerát viem ale skúšam.. mozno motyka vystrelí a nejaká baba to cíti ako je že viacerým je veselsie.
@pedropedro ha? To čo znamená delit kriste na nebi 🙄
@simik411 no uz viacero vztahov tak rozbila, zacala ako kamoska zeny, a skoncila ako kamoska muza.
@pedropedro a inak máš všetko ok v hlave hej?! Nechápem rozum sa mi zostavil. O čom to tu točis vlastne. Choré. Taku kamošku si nechaj ty a nenukaj ďalej. Napísala som normálne aj keď viem že šanca že niekoho nájdeme je asi ako že vyhrám Lotto. ale tvoj komentár mi zabil aj posledné zdravé bunky v mozgu.
@simik411 a odkial si ak chces napis mi spravu
Ahoj, aj ja som z NR, tak keď chceš, napíš, budem rada. 😊
@simik411 tä ženská písala asi o sebe 🤦🤦🤦 všelijaké sme no...veru opatrne na priateľstva
@daniela232 akoze ja?🙂))))
Ahoj, rovnako rada. Ak by si mala zaujem napis mi spravu 🙂
@simik411 ahoj aj my sme sa prisťahovali neďaleko Nitri ,mám 30 rokov a dcérka 2,5 🙂
vedela by som o jednej. ale nebude ti vadit sa delit aj o manzela?