Dobrý, prosím vás viete mi niekto poradiť dobrého lekára Hematologie ? Aj v Nitre. Chodila som v Nitre na Špitálsku, ako je lekaren Dr. Max, ale ordinácia je zrušená. Ďakujem
@nika_val ahoj, mám rovnaký problém, bývam v okrese Šaľa a neviem sa dostať na žiadnu hematológiu, Ga a Tt ma nevezmú , lebo som mimo ich okres, v Sa sa nikto neozýva a v Nr v nemocnici ma odbili s tým, že to čo potrebujem riešiť neriešia..
@kristina812 presne toto povedali v NR aj mne..
Ja som preto skončila až v BA u dr. Drakulovej
@nika_val Mne nakoniec kamoška poradila dr. Šaba v Nr na Klokočine vraj on sa tomu venuje, tak som sa objednala k nemu.
@kristina812 dobry den. Prosim Vas ten pan dr. Sabo to ozaj robi? Mna dnes poslali od gynekologa k hematologovi a neviem kde sa objednat,do nemocnice nechcem ist. Dakujem
@buranovab77 v Nr sú vnútri areálu memocnice...ja tam chodík k Mudr Šajgalíklvej,kontakt nájdes na nete. Treba zavolať a objednať sa.
@buranovab77 nenájdeš..
Ja som to riešila v auguste volala som do nemocnice kde mi povedali že si mám obvolať okolite mestá.. V Trnave ma nerobrali lebo nemám trvaly pobyt v trnavskom kraji.. tak som musela ist až do BA, tam na mňa pozerali že prečo som išla až k nim a keď som im povedala že nikde bližšie ma nechceli zobrať len krútili hlavou..
Ale tuším je hemato ambulacia aj v Topolčanoch ale to si nie som ista na 100%