Ahojte, prosím odporučte mi nejakého dobrého gynekológa/ičku v Nitre. Chodím Krjakovi, ale chcem od neho odísť..Prípadne aké máte skúsenosti s Dr.Brešťanskou a Chládekovou?Vondráková v tomto období covidovom neberie.Ďakujem za rady.
@romanka_369 Presťahovala sa z Pro care a berie nové pacientky aj dr.Chládeková
Ja chodím k dr. Chládekovej prešla som k nej automaticky po tom čo nastúpila namiesto dr. Trusku. Je velmi milá, ľudský prístup všetko jasne vysvetlí a poradí, ak je nejaký problém tak sa ho snaží s vami príjemne a naozaj ľudsky vyriešiť. Setrička je taktiež super, veľmi milá.
Jediné čo je za mňa mínus je to že sa nachádza v poliklinike Pro care. Niekedy sa tam ťažko dovoláte, dole na recepcii sa mi viac krát stalo že boli neprijemne na mňa cez telefon, keď som chcela e-recept tak ma nechceli prepojiť na sestričku vraj si mám prist poň osobne (tak aký to ma vyznam to si pridem rovno pre papierovy keď tam už budem) a tie poplatky tam, ja mám v Pro care iba gynekologičku takže zaplatiť si rok je pre mňa zbytočné ale zase keď idem na vyšetrenie s odberom tak vysledky niekedy su až o mesiac a ked tam zavolám po mesiaci už ma zase neprepoja lebo nemam zaplateny mesačný poplatok 🤦♀️ takže doktorku odporúčam ak máte okrem nej aj niekoho iného v Pro care a oplatí sa vám platiť si tam celý rok
Aj ja som čítala že už nie je v ProCare,že je na Rázusovej a aj dr.Brešťanská...Neviem,ktorá je lepšia,dúfam že niektorá z nich bude lepšia ako Krjak lebo ten jeho prístup...des
Ďakujem baby😉
@macko557 Ja som po odchode pana doktora Kozara (bola som uňho 38 rokov) u pani dokt. Breštanskej. Mala som v decembri nejake problemy, bola som u nej 2x. Je zlatá, milá, vyzná sa, odpovie na otázky, vidieť, že sa vyzná. A má aj zlatú sestričku. Ja určite odporúčam. Už nie je v Pro care, ale na Rázusovej ulici.
@nika_val Automaticky Ťa priradia k lekárovi v Pro care. Musíš sama zájsť za Brešťanskou, podpísať s ňou zmluvu. Ale neviem, či už má zmluvu so všetkými poisťovňami, ma uvedene, ze s Dovera a Union, to si treba zistiť. T. č. a ostatne sa dá zistiť na https://www.gynekologia-brestanska.sk/
T.č.:
0948004924
Ja som sa presťahovala do NR našla som ze MUDr Brestanska berie nové pacientky, tak som si tam zavolala sestrička mi dala lístok že ma vezmú a vybavila si aby kartu poslali k ním, ešte som ale nebola na vyšetrení, vtedy sa tam sťahovali.. Počula som ze je dobra lekárka, tak som zvedavá
@macko557 Brestanska je vraj dobra..chcela by som k nej prestupit aj ja..minuly rok ma nevzala lebo som bola tehu a teraz neviem ci berie🤷♀️