Gynekológ v Nitre

miminta
26. sep 2023

Dobrý deň, potrebujem poradiť dobrého gynekológa V Nitre. Bola som cely život u Dr. Kozára a neskutočne mi vyhovoval odbornostou, ľudským a osobným prístupom a enormne mi chýba.
Poprosím nekomentuje tí, ktorí boli u Kozára nespokojní, alebo majú iní nazor na neho, nezaujíma ma to.
Prosím len o radu o nového gynekológa. Odbornosť, ľudskost a individuálny prístup je pre mňa top.
Ďakujem pekne všetkým za radu.
🙏

missviolet
27. sep 2023

Odbornost a ludskost som nasla len u Turbu, ja mam dost specificke netradicne okolmosti a tolko trapnych reci, co som zazila u inych...

petulka555
27. sep 2023

@missviolet turba super doktor berie aj nové pacientky stačí mu napísať aj email

miminta
autor
28. sep 2023

Ďakujem vam veľmi velmi pekne žienky, keď doriešim problém co mam, idem k Turbovi.

marria90
28. sep 2023

@miminta aj pôrodník, MUDr. Kapusta si otvoril ambulanciu, priamo v gynekologickom pavilóne. http://www.gynekologiatk.sk/

miminta
autor
29. sep 2023

@marria90 ďakujem veľmi pekne 😊

jezatka
2. okt 2023

@miminta Mudr Adrián Obert v orbise

katka1323
3. okt 2023

@miminta ja osobne by som k nemu nesla, prave som od neho prestupila. Sestricka strasne naladova, az neprijemna. Ak mate neaky problem treba pred pol 6 cakat pred budovou polikliniky aby ste dostali casenku. Taktiez je uz dost stary a je otazka casu kedy pojde do dochodku. Co sa tyka odbornosti a ludskosti je fajn.

mykaellle
10. okt 2023

Ja som prestúpila k doktorke Kubalovej, som veľmi spokojná.

monuska1352
13. okt 2023

@miminta pan doktor Hlavacka poliklinika KLOKOCINA.Odbornik s ľudským prístupom.

lulu1107
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dajankaa
27. nov 2023

@miminta Karin Vondráková,ja som s ňou maximálne spokojná