Gyncentrum Nitra

17. nov 2022

Ktoré dni ordinuje Máňová neviete náhodou?

darina6
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulka257
19. nov 2022

@darina6 a co tym chces povedať? chces na koniku rozdávať jej sukromny kontakt? sa ti teda poďakuje... za dobrotu na zobrotu

gapka1987
30. nov 2022

ako ste spokojne s p. Dr. Manovou? Bola som u nej prvý krat a bola som prekvapena, doteraz som chodila k p. Dr. Uharcekovi a vždy som nadabila iba na neho , nikdy nie na nu..v pondelok ma vysetrovala prvý krat a dost ma vystrasila :(

janulka257
30. nov 2022

@gapka1987 ja nemám skúsenosť. Ale videla som viac krát v nejakych prispevkoch ze ju chvalili

minipavlovka
16. jan 2023

Ja chodim ku Manovej pravidelne, uz druhe tehotenstvo, zatial som maximalne spokojna, vzdy vsetko vysvetli, poradi, velmi mila a ustretova 👌🏻 to sa s Uharcekom naozaj neda porovnat. U nho na prehliadke som sa citila ako nejaky tovar v obchode 🙈

minipavlovka
16. jan 2023

@gapka1987 cim ta vystrasila?

alex666
14. máj 2023

@minipavlovka
@minipavlovka
@janulka257
@gapka1987
@janulka257
Baby, neviete, ci tam Uharcek este niekedy ordinuje? Len pre zaujimavost sa pytam, lebo teraz tam vzdy je len Dr Manova hoci uharcek ma meno na dverach.

minipavlovka
15. máj 2023

@alex666 mne sa zda ze kazdy stvrtok poobede, sestricka ti povie presne ked si zavolas.

gapka1987
16. máj 2023

@minipavlovka mam endio cystu na vajecniku a hovorila, že pri operacii by mali zobrat celý vajecnik, co ale nie je pravdepodobne, bola som v gyn-fyv centre, pretože sa snažime zrovna o babatko a lekar to vyvratil, vraj cysta nie je takých rozmerov, aby bolo nutne ju operovat a zobrat celý vajecnik

domcek111
17. jan 2024

Prosím neviete či tam robí ešte ťa druha doktorka okrem Mánovej? Neviem jej meno lebo ho tam ani nemali napísané len viem že robievala piatky