Ktoré dni ordinuje Máňová neviete náhodou?
@darina6 a co tym chces povedať? chces na koniku rozdávať jej sukromny kontakt? sa ti teda poďakuje... za dobrotu na zobrotu
ako ste spokojne s p. Dr. Manovou? Bola som u nej prvý krat a bola som prekvapena, doteraz som chodila k p. Dr. Uharcekovi a vždy som nadabila iba na neho , nikdy nie na nu..v pondelok ma vysetrovala prvý krat a dost ma vystrasila :(
@gapka1987 ja nemám skúsenosť. Ale videla som viac krát v nejakych prispevkoch ze ju chvalili
Ja chodim ku Manovej pravidelne, uz druhe tehotenstvo, zatial som maximalne spokojna, vzdy vsetko vysvetli, poradi, velmi mila a ustretova 👌🏻 to sa s Uharcekom naozaj neda porovnat. U nho na prehliadke som sa citila ako nejaky tovar v obchode 🙈
@gapka1987 cim ta vystrasila?
@minipavlovka
@minipavlovka
@janulka257
@gapka1987
@janulka257
Baby, neviete, ci tam Uharcek este niekedy ordinuje? Len pre zaujimavost sa pytam, lebo teraz tam vzdy je len Dr Manova hoci uharcek ma meno na dverach.
@alex666 mne sa zda ze kazdy stvrtok poobede, sestricka ti povie presne ked si zavolas.
@minipavlovka mam endio cystu na vajecniku a hovorila, že pri operacii by mali zobrat celý vajecnik, co ale nie je pravdepodobne, bola som v gyn-fyv centre, pretože sa snažime zrovna o babatko a lekar to vyvratil, vraj cysta nie je takých rozmerov, aby bolo nutne ju operovat a zobrat celý vajecnik
Prosím neviete či tam robí ešte ťa druha doktorka okrem Mánovej? Neviem jej meno lebo ho tam ani nemali napísané len viem že robievala piatky