Ahojte doktor ma poslal na genetiku pani Mudr. Barosova.. mate snou skusenosti? Mam zle vysledky ... alebo mi viete odporucit niekoho ineho? Okolie Nitra pripadne Nove zamky. Dakujem
Prepac, nepomozem ti. Skus este napisat do skupiny Nitra. Mna by zaujimalo ake su cakacie doby. Tiez sa asi budem musiet objednat.
Ahoj, v Nitre iba ona. Aj ja s priateľom sme u nej boli. Za nás spokojnosť. Áno čaká sa cca mesiac na výsledky ale to už asi všade.
@dada337 dakujem ja potrebujem aby ma odporucila na testy ako je amniocenteza .. tak uvidime zajtra rano budem volat ..
Odporučam dr. Vogelovu. Bola som u nej pred rokom.
Ahoj, my sme boli u MUDr. Vogelova , super pristup, spokojnost. Ked tak napis ss, poviem viac.
Môžem sa spýtať prečo zle skúsenosti? Ja som u nej bola, vzala má urgentne a výsledky som mala do tyzdna
S Borosovou mam zle skusenosti aj ja...presla som k inej
@nikcabb borosova je geneticka, co ja viem nerobi ultrazvuky. Bud Vas odporuci na amniocentezu ale z vlastnych skusenosti viem, ze bude tlacit skor na platne testy (maj s toho peniaze), kt.nemaju az taku vypovednu hodnotu a pri pozitivnom vysledku sa tak ci tak musi absolvovat amniocenteza...
@nikcabb ahoj ja som bola u nej pred tyzdnom.. mas zvysene riziko s tripple tesov?
@tana5 mna vobec netlacila na tie platene testy.. hned povedala ze to neni 100% a mam ist na odber choriovych klkov ... lebo ze aj ked testy vyjdu pozitivne tak ci tak budem potrebovat ist na odber ... ci klky alrbo amnio.. obvolala antolsku a v stredu min. Tyzden som isla na zakrok..
Zeby zmudrela konecne? 😁 lebo aj kamosky, kt.mali zle vysledky tlacila na tripple testy a plasila potratom pri amnio 🤦...hlavne nech drobec je v poriadku 😉. Prajem vsetko dobre
@tana5 viete co ja som minuly tyzden bola prvy krat a celkom rychlo v piatok mi volala ze su predbezne vysledky..odbery mi vybavila ona.. vsetko rychlo .. mne bohuzial vysledky nedopadli dobre .. tak cakam pokym mi vypise papiere 😐 mne ju odporucil moj gynekolog... takze velmi na vyber som nemala..
@tana5 Ale co som pozerala recenzie tak ze u nej vsetko dlho trva 🙈
A uz ste boli na amnio?
@tana5 nie odber choriovych klkov... robi sa to skor a je to vzorka z placenty
Ano, citala som o tom. A preco ste nesli hned na amnio? Tam mate vysledok 100% a na viac gynetickych poskodeni plodu
@tana5 lebo na annio musim cakat este 2tt a toto som mala v 13tt robene ... a povedala ze je 100%vysledok... som momentalne v 14tt .. a mne stacilo potvrdit tri hlavne a tie vysli pozitivne ... cize na amnio uz nemusim ist
Juj, to ma mrzi...ale vzdy je predsa moznost, ze vsetko dopadne dobre, treba verit 😉. Kamoske tiez vysli zle vysledky testov ale odmietla amnio a sla na potrat. Potom sa zistilo, ze drobcovi absolutne nic nebolo. Uz niekolko rokov nevie to predychat...to len tak, medzi recou...drzim Vam silno paste aby vsetko nakoniec dopadlo dobre a ako by ste sa nerozhodli, je to Vase rozhodnutie. Vela zdravicka
Mi sme boli u nej pred 4 tyzdnami ale este stale nemame vysledky krvnych testoch, vraj ona mi zavolá, hned bude mat nase vysledky....
@tl999 tie cakacky zalezia od toho co ste riesili, ak id o zenu, ktora ma zly skrining v tehotenstve, tam to ide pomerne rychlo. Ale my sme napriklad riesili podozreniev na poruchu sluchu, takze nam pediatricka odporucila vysetrit nas rodicov + dieta a planovali sme aj dalsie babo, tak nech vieme dopredu.. Pisal sa rok 2016, jedine syn ma vysledky, na ktore sme cakali cca pol roka. A tam to skoncilo, volala som tam pravidelne do roku 2018 a kedze sa porucha sluchu nepotvrdila a my sme uz dalsie dieta nemohli mat vykaslala som sa na to. V aprili to bude presne 7 rokov a my s muzom nemame vysledky 😀 Tiez nam nikdy nevysvetlila co znamena duplikacia na dlhom ramene jedneho z chromozomov- co to pre syna znamena a aky moze byt nasledok. Tolko k pani doktorke
@tl999 ano zalezi od toho o ake vysledky. Ja som mala zle vysledky z morfologickeho utz. Ale tiez som cakala cca tyzden pokym prislo vyjadrenie z BA. A dalsi tyzden pokym vypracovala papiere na ukoncenie tehotenstva... a inak do dnes este cakam na podrobnejsie vysledky .. aj som jej volala ale tam jetona dlho
Nám vyšiel vysoké riziko na duplikáciu jedného chromosomalného úseku. (trisomy test) Išli sme k nej na krvi potom na odber plodovej vody, od tých čias sa čakáme....
Na konzultácii sa vôbec nevyjadrila čo to môže byť, čo to prináša ak budem mať aj ďalšie výsledky pozitívne....
@tl999 akurat pozeram ze si od Kolarova preco si isla az do NR tejto geneticke? Dufam ze vsetko dobre dopadne 🙏🙏
môj gynekológ mi dával na ňu kontakt a výmenní list.... Ďakujem pekne, si zlatá!
Nikto nic?