Dobrý deň vedeli by ste mi odporučiť dobrého lekára v Nitre ktorý vykonáva gastroskopiu s nejakým oblbovakom?
Mám neskutočný strach z doktorov, býva mi na odpadnutie, točí sa mi hlava a podobne… tohto vyšetrenia sa neskutočne bojím že sa vôbec odhodlavam tam ísť. Takze rada by som zvolila niekoho s dobrym prístupom a kto by mi ten oblbovak aj dal.
Ďakujem veľmi pekne.
@top_manazerka a u koho ste boli?
Aj ja som mala stres bola som v Žiline a tam nedávajú ani sprej na omrtvenie hrdla prežila som 🤣
@veronika2316 fu to by som tam asi ani nešla 😂😂😂🙈
MUDr Šindlerova v nemocnici žltá budova. Ja som tam šla na moje poprve, strašne som sa bála, ale ukecala ma nedať si oblbovak a neľutujem. Ešte aj sranda bola 😁
Klinika Orbis dr.Štrpka alebo v Šali dr.David.
Na gastro netreba sedativa. Je to v pohode vysetrenie. Pri kolono je je ine. Staci zhlboka dychat a je to fajn. Ale ak sa bojis, analgosedaciu ti podaju hocikde...
@gaaaa to je hop alebo trop, keďže tam je viac lekárov a nemusí chytiť zrovna jeho
@top_manazerka
super, to sa dá aj takto jemne??
Mam pocit, že niektorí dr sú fakt sadisti.
U doktora Baláža v Martine
Viesco ale po vyšetrení bolo fajn a mohla som hneď jesť síce má napínalo celú dobu ale to by ma asi aj tak dalo sa to prežiť
Ja idem teraz v piatok po 15 krát. Určite by si to dala aj bez oblbováku stačí si kľudne dýchať nosom. Keď nato zabudnem hneď ma trochu napne ale dá sa to zvládnuť tých pár sekúnd. Alle Keď ti je zle a veľmi sa bojíš daj si pichnúť oblbovak. Ja som objednávala priatelovho otca do Orbisu a hneď som povedala,že ale s injekciou lebo on sa strašne bojí.
Daj si urobiť gastroskopiu cez nos. Bola som na tom nedávno, vôbec to nebolelo, ani nepríjemne to nebolo. Skoro som tam zaspala.. ❤️