icon

Najlepší endokrinológ v Nitre: Kam ísť?

mayami
28. okt 2024

Ku ktorému/ktorej dr. najlepšie ísť?

petronela1985
28. okt 2024

@mayami nemám osobnú skúsenosť, ale vedľa mojej gynekologičky má ordináciu Dr. Miroslava Kukučková a čo počúvam v čakárni, tak pacienti sú spokojní.

petronela1985
28. okt 2024

@mayami a ozaj, moja svokra chodí k Dr. Uhelskému, on je tuším v nemocnici. Tiež je spokojná s ním.

gaaaa
28. okt 2024

Moja mama chodí k dr.Kukučkovej. Je max.spokojna.Len treba dá skúsiť spýtať ci momentálne berie nových pacientov lebo má strašne veľa pacientov a kamošku nezobrala.

angelinja
28. okt 2024

v nitre ani jedene nechapem co vidia na tej kukučkovej ta am rada takych co nicomu nerozumeju len jej skuste dat otazkua lebo nesuhlasit...bude uplne ina, ale to zavisi aj od pacienta ked ma niekto maly problem a je spokojny tak ok ale vacsi problem nevyriesi. to neni len moj nazor ale aj mojho okolia, tuneni ziadny odbornik v NR, ma vela pacientov lebo pacienti su lenivi chodit inde a stsaci im to co im ona poskytne.ale vseobecne vsade kazdy ma vela pacientov.

mayami
autor
28. okt 2024

@petronela1985
@gaaaa asi skúsim tú Kukučkovú najskôr
@angelinja keď môžem vyberať len z toho, čo je k dispozícii, osobné skúsenosti nemám so žiadnym zatiaľ, tak idem podľa recenzií. A ono to nie je o lenivosti, nie som z NR, u nás endokrinolog nie je a už ma dnes jedna podľa mojich info dobrá odmietla s tým, že nie som jej spádová oblasť, čiže aj by som rada inde, ale nezoberú

mayami
autor
29. okt 2024

Kontakt na tú dr. Kukučkovú nemáte niekto ?nevygooglila som

gaaaa
29. okt 2024

@mayami 0910 448 817

mayami
autor
29. okt 2024

@gaaaa ďakujem