Dobrý deň, chcela by som poprosiť odporúčania na stolára z NR a okolia, u ktorého sa nečaká X mesiacov a nie je cenovo uletený. Na začiatku novembra sa nám narodí bábätko, chceli by sme sa dovtedy nasťahovať do bytu, a stolár s ktorým sme od júna dohodnutí nám nedvíha 🙂
+ ak tu má niekto konkrétne skúsenosti s kuchynami na mieru od veľkých firiem ako Merkury, Siko, Sconto, Moebelix - budem rada ak sa podelíte - najmä čo sa týka flexibility alebo či to majú tak ako v Ikei že z vopred vyrobených skriniek vám poskladajú kuchyňu “ na mieru”.
Ďakujem za odpovede.
Mne ma prist kuchyna zn Nobilia (nemecka kuchyna) zo Sconta, tie iste ponuka aj Mobelix, Siko, Asko… Cenovo - mali na kuchyne 50% zlavy, ked som objednavala ja, rozmer cca 2,3 x 2,1m ma bez spotrebicov vysiel 5300€, uprava skriniek v najvyssej kvalite. Kamosky co maju Nobilie su spokojne. Mne vedeli uoravit natolko, co som ja potrebovala, ale kazdy atyp rozmer je o nieco viac €. Pani v Sconte, co planuje kuchyne velmi mila, profi, poradila, pomohla. Davala som nacenit aj v Asku - cena cca detto, ale ten pan co planuje (mozno ich je viac) bol mimoriadne, ale mimoriadne neprijemny az arogantny. V Mobelixe tiez super pristup jeden pan.
@mimi852021, no práveže my potrebujeme čo najviac namieru, preto nám tieto “skladacie” systémy ažtak nevyhovujú. Ale ďakujeme za odporúčanie 😊
@dotka04 ďakujem, máme nacenenú Ikeu na 5500€ zatiaľ (bez spotrebičov) + ešte dovoz a montáž ďalšia 1000€ cca - a celková dĺžka kuchyne je cca 9m.
Vraj je to dobrá cena, ale nevedia byť úplne flexibilní nakoľko sa tie skrinky skladajú iba a niesú vyrobené na mieru… a to sa mi veľmi nepáči.😒
@mrsbntm ano, aj ja som chcela ikeu, len mne zase ikea nevie urobit falosne prechodove dvere do spajze a to bola moja podmienka. Plus vediet ju zmontovat aj za pomoci krycich líšt tak, ze bude úplne lícovať a nebudu fugy napriek tomu, ze ide o krive steny - byt z konca 50.rokov. Toto ikea nevie, tak sme isli do drahsej verzie, i ked ikea je - co sa tyka liniek - vraj velmi kvalitna a ta cena u nich je bezkonkurencna. A ja teda mozem aj ich dizajn 😎
@mrsbntm ak pani mysli toho isteho co robil kuchynsku linku mne, tak scela odporucam ale pozor na montaz (pred rokmi to daval robit fuskarom) a dost veci pri montazi majstri pokazili, plus kazdu chvilku fajcili na balkone (boli platene na hodinu, co som sa dozvedela neskor a natahovali cas)...to ak sa jedna o stolara Milosa Pavlova...
@mrsbntm Ak chcete aj ušetriť v decodome.predavaju vystavené kuchyne. Prinesú vám už zložené skrinky a vy si ich viete napasovať ako vám treba. je s tým trošku práce a plánovania. Ja s tým mam dobrú skúsenosť. Kuchyňa kvalitná za super cenu