Dobrý stolár v Nitre - kuchyne na mieru do bytu

mrsbntm
19. aug 2024

Dobrý deň, chcela by som poprosiť odporúčania na stolára z NR a okolia, u ktorého sa nečaká X mesiacov a nie je cenovo uletený. Na začiatku novembra sa nám narodí bábätko, chceli by sme sa dovtedy nasťahovať do bytu, a stolár s ktorým sme od júna dohodnutí nám nedvíha 🙂
+ ak tu má niekto konkrétne skúsenosti s kuchynami na mieru od veľkých firiem ako Merkury, Siko, Sconto, Moebelix - budem rada ak sa podelíte - najmä čo sa týka flexibility alebo či to majú tak ako v Ikei že z vopred vyrobených skriniek vám poskladajú kuchyňu “ na mieru”.
Ďakujem za odpovede.

mimi852021
19. aug 2024

@mrsbntm Ak chcete aj ušetriť v decodome.predavaju vystavené kuchyne. Prinesú vám už zložené skrinky a vy si ich viete napasovať ako vám treba. je s tým trošku práce a plánovania. Ja s tým mam dobrú skúsenosť. Kuchyňa kvalitná za super cenu

dotka04
19. aug 2024

Mne ma prist kuchyna zn Nobilia (nemecka kuchyna) zo Sconta, tie iste ponuka aj Mobelix, Siko, Asko… Cenovo - mali na kuchyne 50% zlavy, ked som objednavala ja, rozmer cca 2,3 x 2,1m ma bez spotrebicov vysiel 5300€, uprava skriniek v najvyssej kvalite. Kamosky co maju Nobilie su spokojne. Mne vedeli uoravit natolko, co som ja potrebovala, ale kazdy atyp rozmer je o nieco viac €. Pani v Sconte, co planuje kuchyne velmi mila, profi, poradila, pomohla. Davala som nacenit aj v Asku - cena cca detto, ale ten pan co planuje (mozno ich je viac) bol mimoriadne, ale mimoriadne neprijemny az arogantny. V Mobelixe tiez super pristup jeden pan.

mrsbntm
autor
19. aug 2024

@mimi852021, no práveže my potrebujeme čo najviac namieru, preto nám tieto “skladacie” systémy ažtak nevyhovujú. Ale ďakujeme za odporúčanie 😊

mrsbntm
autor
19. aug 2024

@dotka04 ďakujem, máme nacenenú Ikeu na 5500€ zatiaľ (bez spotrebičov) + ešte dovoz a montáž ďalšia 1000€ cca - a celková dĺžka kuchyne je cca 9m.
Vraj je to dobrá cena, ale nevedia byť úplne flexibilní nakoľko sa tie skrinky skladajú iba a niesú vyrobené na mieru… a to sa mi veľmi nepáči.😒

dotka04
19. aug 2024

@mrsbntm ano, aj ja som chcela ikeu, len mne zase ikea nevie urobit falosne prechodove dvere do spajze a to bola moja podmienka. Plus vediet ju zmontovat aj za pomoci krycich líšt tak, ze bude úplne lícovať a nebudu fugy napriek tomu, ze ide o krive steny - byt z konca 50.rokov. Toto ikea nevie, tak sme isli do drahsej verzie, i ked ikea je - co sa tyka liniek - vraj velmi kvalitna a ta cena u nich je bezkonkurencna. A ja teda mozem aj ich dizajn 😎

mrsbntm
autor
19. aug 2024

@dotka04 tiež to riešime do takej starej bytovky🙈 Uvidíme ako pochodíme, ja by som to najradšej riešila so stolárom, kvôli aj tým našim atypickým požiadavkam, ale veľmi ťažko sa zháňa niekto spolahlivý 🫤

miui
19. aug 2024

@mrsbntm urcite pan Pavlov, mame nabytok di celeho domu aj bytu od neho

mrsbntm
autor
19. aug 2024

@miui nejaký kontakt naňho alebo má nejakú stránku prosím?🙂

adamfr
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adamfr
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tana5
23. aug 2024

@mrsbntm ak pani mysli toho isteho co robil kuchynsku linku mne, tak scela odporucam ale pozor na montaz (pred rokmi to daval robit fuskarom) a dost veci pri montazi majstri pokazili, plus kazdu chvilku fajcili na balkone (boli platene na hodinu, co som sa dozvedela neskor a natahovali cas)...to ak sa jedna o stolara Milosa Pavlova...