Dobrý deň, je v Nitre nejaká oblasť v ktorej by som mohla vypomáhať, prosím? Budem veľmi vďačná ak mi dáte aj kontakt alebo ak máte konkrétne niekoho/niečo kto hľadá tak mi napíšte prosím.. ďakujem.
Napadlo ma verejnoprospesne práce mestu , udržiavať poriadok v meste,zamerať ulice a čistiť mesto
Urcite tam poskytuju pomoc Ua. Alebo nejaki soc slabsi. Bezdomovci.
v nitre je hospic, opytaj sa tam ale to je tazka robota
tvojbuddy.sk nemate niekoho v NR?
@baska14yolo, nepomozem, no udivuju mna prispevky. Pomoc porebnym mnoho ludi nechape, nakolko myslia iba na seba. Prepac im, zabudli byt ludmi.
@baska14yolo Nitrianske centrum dobrovoľníctva (ncdnitra@gmail.com)
@baska14yolo Dobrovoľníctvo to je pomáhať nejakým zdrav.znevýhodneným ľuďom, jedna známa chodila do nejakého komunitného centra v Nitre, aj pre deti s autizmom hľadali dobrovoľníkov združenie HANS, ale tam sa treba nejako zaškoliť. Je toho viac v NR, len to nesledujem.
Nitrianske centrum dobrovoľníctva odporúčam aj ja, kedysi som cez nich tiež vypomahala.
@roja01 nekomentujem take komenty.. uplne zbytočne tie komenty hore.. 🙂 hladam si to kvoli DofE
Charita v Nitre pod hradom, alebo centrum pre rodinu pri fare na klokocine, tam vypomáhajú, pripadne sa obrat na kňazov piaristov v kostole sv. Ladislava v Nitre, chodia vypomáhať medzi bezdomovcov, variť polievky a pod…
@baska14yolo ja by som potrebovala pokosiť trávnik , vypustiť bazén a vyčistiť,pozbierať jablká a lístie v záhrade,výčitit vonkajsi gril,pozametat dvor, venčiť a postarať sa o dve dogy, umyť auta v garáži , postarať sa o domácnosť