Dobrá gynekologička v Nitre

martyska321
20. apr 2024

Ahojte holky, chcela by som sa vás opýtať na aktuálny tip na dobrú gynekologičku v Nr. Som u jedného doktora zo Zlatých Moraviec a to, ako sa ku mne zachoval naposledy ma presvedčilo že už k nemu viac nepôjdem. Počula som na MUDr. Danutu Bedeovú výborne ohlasy, len neviem či ešte berie nové pacientky. Taktiež sa mi páčilo aj gynekologické centrum Aevitas, ale vyzerá to tak že tam majú termíny plné, takže predpokladám, že tam sa nedostanem. Máte za posledný rok dobré skúsenosti u nejakej gynekologičky? Taká, ktorá vás aj vypočuje a jedna sa mi hlavne o prístup. Chcela by som skúsiť ženu lebo mi je nepríjemná predstava že by ma mal vyšetrovať chlap po mojej poslednej skúsenosti. Ďakujem za všetky rady a tipy!

lucinika
21. apr 2024

@martyska321 ja chodím MUDr. Brešťanskej,som veľmi spokojná.

martyska321
autor
21. apr 2024

@lucinika na ňu som si našla aj nejaké zle recenzie tak ma to celkom odrádza ale ďakujem aj tak

nivea777
21. apr 2024

@martyska321 ja mam Vondrakovu( Aevitas) a som nadmieru spokojna

lillyd
22. apr 2024

@martyska321 brestanska je ok ked je vsetko ok. Pri prvom probleme neprofesionalny pristup, zmatok, nevysvetlenie veci, odvrkovanie a taka neludskost.. popisujem stav ked mi oznamila, ze babatku nebije srdiecko - takze dost traumatizujuce na co by mala vediet reagovat inak.. okrem teda slov “nabuduce to vyjdé” jak keby som si lotto podala “dnes nevyslo, nabude vyjde”

martyska321
autor
22. apr 2024

@nivea777 k nej som pozerala ale na internete píše že ma plne termíny. Dá sa k nej ešte dostať? Berie nové pacientky?

martyska321
autor
22. apr 2024

@lillyd to ma mrzí že si zažila takýto prístup. Na mňa bol môj doktor tiež absolútne nepríjemný a povedal mi veci, ktoré sa ma ako ženy dotkli. Nechápem, prečo sa niektorí ti gynekológovia takto správajú a vybíjajú si to na pacientkach. Viem, že nie vždy je super deň ale jednať s pacientkou hnusne je naozaj neprofesionálne. A čo som si čítala recenzie tak každý jeden gynekológ(ička) mal miestami nepríjemný prístup. Ja práveže hľadám doktorku ktorá bude chapava. Možno lepšie bude chápať môj problém keďže sme ženy a budem sa o tom vedieť s ňou porozprávať a dá mi priestor vysvetliť a bude sa ním zaoberať.

nivea777
22. apr 2024

@martyska321 plne termíny na preventivky a urgent, ale skus jej zavolať. Podľa mňa berie

klarini17
22. apr 2024

@martyska321 najlepšia doktorka je Maria Kubalova v procare. Objednavať/volať treba priamo do ambulancie a neplati sa nič.. cez recepciu 15€ termin v procare🤦🏻‍♀️
Pani doktorka je uzasna, ludska, citliva👌🏼 sestrička tiež top
https://www.instagram.com/the.gynecologist?igsh...

martyska321
autor
22. apr 2024

@klarini17 a čo MUDr Korcova v procare? Kamoska sa bola informovať a ona ešte berie, možno by som skusila ju ak mi dá kamoska dobrú recenziu

klarini17
22. apr 2024

@martyska321 zažila som ju len raz, keď mi robila vstupné vyšetrenia pri príjme do nemocnice (pôrod)
Nemôžem povedať nič zlé, bola priama a počula som na ňu celkom fajn recenzie 🙂

lillyd
23. apr 2024

@martyska321 aj ja som si to myślela, mala som 2 zeny gynekologicky a nakoniec som skoncila u chlapa a praveze s nim sa viem lepsie porozpraavat.🙏🏻 ale kazda to mame inak

chilli77
26. apr 2024

@martyska321 za mňa doktorka Kubalova, Procare...tiež som dlho hľadala, rovnako som prežila katastrofálny prístup už bývalej doktorky. Vrelo ju odporúčam...je milá a hlavne ľudská🤗

karamellova
30. apr 2024

@martyska321 p.dr.Korcova v procare som si minule vsimla ze uz ma svoju ambulanciu.vraj prijma pacientky.Ja som ju zazila po prvom porode v nemocnici a bola velmi mila, citliva a ludska.Taktiez vysetrenie viedla velmi citlivo uistovala sa ci ma ukon neboli kedze som bola ako prvorodicka dost vystresovana este pri prepustani prisla za mnou a uistovala ma aby som sa nebala ze vsetko bude ok...bohuzial ostatni lekari boli ku mne vtedy dost neprijemni takze ju si dobre pamatam aj po piatich rokoch.

martyska321
autor
1. máj 2024

@karamellova ďakujem pekne, išla som nakoniec ku korcovej. V utorok som si bola v procare po listok že chcem prestúpiť k nej, tak dúfam, že všetko klapne. Sestrička bola veľmi mila. Na pani doktorku som od kamarátky počula dobre recenzie. Počula som ešte že MUDr Puzlikova berie to mi vravela kamarátka z Nitry ale to som sa dozvedela už neskoro, inak by som si pozrela lepšie aj ju.

pastime1
20. aug 2024

@martyska321 išli ste tej Korcovej, či niekomu inému? Tiež zháňam teraz niekoho nového

nikinikol
28. aug 2024

@martyska321 ahoj, prosím uz si bola u pani doktorky Korcovej? Vies sa objednat priamo u nej, ci treba vzdy cez recepciu sa objednavat?
Ako si spokojna s jej pristupom?

martyska321
autor
1. sep 2024

@pastime1
@nikinikol
Ahojte baby! Som u MUDr. Korcovej ale opäť zvažujem prestup…bohužiaľ. Ak chcete, napíšte PM

nikinikol
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nivea777
4. sep 2024

@martyska321 preco nie si spokojná?

ninigv
9. sep 2024

@martyska321 hello, hope you are doing well. i am interested you are with Mudr.Kurcova or are you trying to transfer with her?
I really need to know. Its my first time pregnancy and looking good gynecologist in Nitra 🥹

martyska321
autor
27. sep 2024

@ninigv I didn’t transfer yet. There was one problem that has been fixed (or so I hope) and so far I heard only good impressions of MUDr. Korcova being a good pregnancy doctor. I was not yet pregnant so I can’t judge this and my problem was of different kind. Hope it helps 🙂